insurance – InsureMe, 2017

En sökning efter pengar att spara insurance bör innehålla en lång och genomträngande blick på InsureMe. Vår Top Ten omdömen om Silver pristagare har etablerade relationer med några av de mest konkurrenskraftiga försäkringsbolag i branschen, och du kan undersöka insurance för olika typer av täckning som inkluderar bil insurance samt offerter för hälso- och sjukvård, hem och liv försäkring.

Olika typer av försäkringar Citerat

InsureMe är inte en Försäkringskassan i sig, men det kan omedelbart få massor av offerter från ett antal myndigheter i ditt postnummer område. InsureMe inte ger täckning programinformation för alla typer av försäkringar, men inte hjälpa dig att få data och anslutningar till en hälsosam antal försäkringsbolag för flera försäkringsbehov.

InsureMe erbjuder gratis offerter för flera försäkringar alternativ, inklusive automatisk, husägare, hyresgäster, liv, individ och familjens hälsa. De ger också en hel del alternativ för offert söker att ett antal andra tjänster inte. Några av dessa inkluderar villa, universella livet, och hela livförsäkring. Tyvärr gör InsureMe inte erbjuda något i vägen för företagsförsäkringar, såsom yrkesansvar och arbetstagare ersättning.

InsureMe gör en berömvärt arbete för att utbilda konsumenterna om olika typer av försäkringar, hur saker och ting fungerar i försäkringsvärlden och praktiska tips om hur du kan spara pengar. Ett exempel: Vill du sänka din hyresgästen försäkring? InsureMe föreslår du be din försäkringsagent om rabatter för larmsystem, rökdetektorer och deadbolt lås. Medan du är på det, sluta röka. Rökare betala högre försäkringspremier, eftersom det inte bara kan äventyra sina ägodelar, men deras liv också.

InsureMe ger en veritabel bibliotek med artiklar och information om auto, husägare, hyresgäster, hälsa, liv och långtidsvård försäkring, samt försäkring i allmänhet. InsureMe har även artiklar om fördelarna med “gå gröna” när det gäller försäkringar. Varför skulle någon försäkringsbolaget bryr sig om detta, frågar du? Studier har visat försäkringstagare som är mer miljömedvetna tenderar att vara mer ansvarsfulla, friskare och mer mogna, vilket i sin tur gör dem bättre försäkringsrisker. Några stora försäkringsbolag erbjuder nu incitament för försäkringstagare som gör sina hem mer miljövänliga eller köra hybridbilar.

När du har fyllt i ansökan online, InsureMe försöker omedelbart att matcha den information som du har angett med försäkringsbolag i ditt geografiska område. Din information elektroniskt skickas till kompatibla organ och de kan arbeta upp sina bästa citat. Du får information som skickas till dig bokstavligen inom några minuter. Du kan också ordna för agenter att kontakta dig med sina skattesatser eller mer fullständig information om försäkringsalternativ.

Enkel användning

Om InsureMe inte kan hitta en agent i ditt område, kan det hänvisa till flera andra organisationer som också söker sig insurance närmare ditt postnummer område. Vi lämnade in en begäran om sjukförsäkring och InsureMe kunde inte ge en offert från någon av sina partnermedel. Men InsureMe nästan omedelbart fram en lista över andra företag som skulle kunna göra det. Vi fyllde ut en annan kort online-formulär för en av dem och fick information om sjukförsäkring planer, detaljer om vilken typ av försäkring som erbjuds, självrisker, samförsäkring, mottagningsbesök, hitta läkare och månatliga premie kostnader.

Allt detta skedde på mindre än en minut.

Många leverantörer erbjuder olika planer sjukförsäkring. Du kan välja planer inom en specifik leverantör företaget och klicka sedan på “jämför kontrolleras planer” för att se skillnaderna i service och kostnader. Hela processen är praktiskt, snabbt och bekvämt.

Få bilförsäkring citat via InsureMe arbetade som en charm också. Vi har lagt fram grundläggande information och snabbt fick en offert från ett företag och möjlighet att få mer bilförsäkring citat från fyra andra. Vi fick också e-postkontakter från agenter i kort tid. InsureMe gör hela processen snabb, okomplicerad och informativ.

InsureMe lovar att skydda din personliga information genom att kryptera data som går till och från sin webbplats. Företaget presenterar också en detaljerad integritetspolicy på sin webbplats så att du kan se vad detta företag kommer och inte kommer att göra med all information som du har skickat till den.

InsureMe tjänst är geografiskt baserad. Med andra ord är din offert ut till sina partner – agenter som har undertecknat upp med InsureMe service – inom ett visst postnummerområde. Agenterna närmast ditt postnummer kommer att förbereda en offert för dig baserat på den information som du har lämnat. InsureMe syftar till att förse varje konsument med åtminstone fem konkurrenskraftiga offerter, kostnadsfritt utan förpliktelser. Naturligtvis, företaget är antalet citat kan ge beror på antalet agent-partners i ditt område.

citat Levereras

InsureMe ger en avsnittet Vanliga frågor på sin webbplats som svarar grundläggande frågor. Du får också en användbar försäkring ordlista som definierar vanliga termer.

Dessutom har du tillgång till praktiska utskrivbara guider till auto, hem, hälsa och livförsäkringar som innehåller citat jämförelse ark, en checklista, frågor att ställa dig själv innan du registrerar dig för täckning och andra tips och idéer. Informationen är hjälpsam och frågorna är insiktsfull och allvarlig, även om några ibland lägga lite fantasier. Detta är ett exempel: “Hur troligt är det att en gäst i ditt hem kommer att skadas och försöka att stämma dina trosor off? I dagens stridslysten samhälle, är ansvar täckning inte platsen att snåla. ”

Hjälp och supportalternativ

Med InsureMe får du ett avgiftsfritt telefonsupport nummer som du kan ringa under ordinarie kontorstid, Mountain Standard Time. Du får också ett faxnummer och en e-postadress för traditionell korrespondens om du har några frågor.

Tyvärr gör InsureMe inte en e-postadress om du har frågor som behöver svar snabbare än snigelpost kan ge dig. Vi blev besvikna att InsureMe saknar denna funktion, vilket har blivit nödvändigt i vardagliga affärer.

InsureMe tjänst, liksom de flesta andra, är bara så bra som de agenter som har anmält sig att samarbeta med InsureMe. Sajten är så lätt att navigera att du kan komma runt det snabbt även om du inte är särskilt tekniskt sinnade. InsureMe faller kort när det gäller företagsförsäkringar, såsom yrkesansvar och arbetstagare ersättning.

Men InsureMe ger snabba offerter som täcker många typer av försäkringsbehov, inklusive grunderna såsom bil försäkring offerter. Detta företag går också ut ur dess sätt att upplysa dig om försäkring och även uppmuntrar dig att leta tills du hittar rätt politik för dina behov.

Sammanfattning

Observera: Eftersom alla tjänsteleverantörer granskade erbjuder sina tjänster gratis för användaren, föreslår vi att du använder flera leverantörer och skicka ett formulär från flera av de topprankade leverantörer. Detta kommer att öka dina chanser för att få en mängd olika citat från en mängd olika organ. Du har inget att förlora utom kanske några minuter av din tid att fylla i formuläret.