Internet-filter – McAfee Family Protection 2017

McAfee är ett namn erkänt långt och brett som en av de främsta leverantörerna av Internetsäkerhet via antivirusprogram, men det ger också kompetent Internet Filter programvara. McAfee Family Protection är en allt-i-en webbplats blockerare, pornografi filter, social övervaka och cybermobbning nätverksskydd. Även om det saknar några funktioner som är ägnade att göra det ännu mer kraftfullt verktyg, utför den skickligt.

Sammanfattning

Installationen och installationsguiden eliminerar en hel del av gissningar och programvarugränssnittet själv är användarvänligt och intuitivt. McAfee Family Protection låter dig skapa unika användar-ID för varje medlem i din familj. Inom preferenser, har du möjlighet att konfigurera inställningar för en mängd olika online-aktiviteter.

Webbplatser kan blockeras av kategori och även genom specifik webbadress. Säker sökning kan aktiveras också så att dina barn inte utsätts för olämpligt material av en slump på en sökmotor. Ytterligare aktivitetskontroller omfatta filmer och musik, med programmet ger dig möjlighet att begränsa vissa YouTube-innehåll. fildelningssajter kan också inaktiveras för att förhindra att barn får tillgång till musik med tvivelaktigt innehåll.

Det finns ytterligare kontroller som låter dig blockera chattrum och snabbmeddelanden. Om du hellre vill övervaka ditt barns aktiviteter, kan du ge tillgång men spara alla konversationer som ska läsas senare. Medan programmet inte erbjuder några automatiska cyberbullying förebyggande åtgärder kan granska omedelbar chatt och e-postmeddelanden hjälpa dig att upptäcka om ditt barn trakasseras på nätet.

Aktivitetsrapporter kan manuellt nås eller mailas direkt till dig på en dag eller vecka. Dessa rapporter innehåller information om de webbplatser som nås eventuella misslyckade försök att komma åt blockerade webbplatser, online-sökningar som görs och chattavskrifter. Det finns inget stöd för att fånga skärmdumpar, webbkamera aktivitet eller inspelning tangenttryckningar.

Dess användarvänlighet ranking minskar något av avsaknaden av ett sökord sökbar kunskapsbas, som alltid har ett sätt att göra att hitta teknisk support enkel. Eftersom McAfee erbjuder en sådan mångfald av datasäkerhet tjänster, krävs det också en bra mängd att navigera på webbplatsen för att hitta det du letar efter. Tillgängliga resurser teknisk support inkluderar vanliga frågor, artiklar, chatt och telefon hjälp. McAfee Family Protection är funktionell över ett brett spektrum av enheter och operativsystem, inklusive PC, Mac, och Android och iOS mobila enheter. Mjukvaran körs på Windows Vista, XP, 7 och 8.

McAfee Family Protection filtrerings och blockerande funktioner är utmärkt, liksom antalet teknisk support vägar. Aktivitet inspelningsfunktioner ger grunderna, men mjukvaran skulle gynnas av införandet av fler verktyg, liksom möjligheten att spela in tangenttryckningar och ta skärmdumpar. Om McAfee namn ger dig förtrogenhet och komfort, kan detta vara Internet Filter programmet för dig.