Internet TV platser – CinemaNow 2017

CinemaNow startade 1999 som en digital filmtjänst. Även om det har lyckats konkurrera med stora varumärken, har förvärvet av Best Buy gjort det en stark Internet-TV webbplats konkurrent. Inte längre betyder bara fokusera på inköp av pay-per-view-filmer, men nu kommer du att kunna fånga upp de senaste avsnitten från nästan alla nätverk.

Sammanfattning

För att titta på TV genom CinemaNow, måste du registrera dig för ett konto, men det kräver ingen månadsavgift. Likt filmtjänst, måste du köpa varje TV episod. Priset för standardupplösning sitter på $ 1,99, med möjlighet till HD för en dollar mer. En stor faktor i denna webb-tv webbplats är antalet sätt du kan komma åt ditt bibliotek av inköpta program. Du kan titta på nedladdningar på spelkonsoler, tabletter, smarta TV och datorn.

CinemaNow har fokuserat på sin streaming TV bibliotek, och därigenom har förbättrats hela sin tjänst. Med möjligheten att ladda ner tidiga episoder av din nuvarande favoritprogram, kan du börja om från början och så småningom ikapp nuvarande episoder. Men eftersom varje episod kostar pengar, kommer din plånbok ta en träff för att använda den här tjänsten som din enda sättet att titta på online-TV. CinemaNow fungerar bättre som ett kompletterande sätt att fånga upp på en hög profil episod som du missat.

Profilsektionen personliga lämnar mycket övrigt att önska. Dina alternativ för kontroll inkluderar välja vad TV-serie du vill ha i ditt bibliotek och vad föräldrakontroll du vill ställa in. Kontrollerna hantera huvudsak vad visar kan köpas baserat på MPAA betyg, ifall dina barn använda ditt konto.

CinemaNow förtjänar massor av beröm för sina supportkanaler. Det ger ett telefonnummer eller e-post formulär om du har tid att vänta på ett svar på dina visningsproblem. Chatt är också en användbar funktion för snabbare resultat. När vi använde chatt, tog det flera minuter för en agent för att svara, men agenten var mycket kunniga. I väntan på chatt att börja, fann vi flera lösningar i frågor.

CinemaNow kanske inte den bästa internet-tv-tjänst, men det är en stor resurs som ett komplement till en annan streaming-tjänsten. Priserna är standard, och stödpersonal är stor. Med några tweaks att göra upplevelsen mer personlig, kan denna tjänst ökar i kvalitet.