Internet-TV webbplatser – Google Play 2017

Medan Google har den inofficiella monikeren av att vara kung av Internet, finns det några aspekter som kan arbeta med för att utmärka sig i varje underhållning kategori. Google Play Tjänsten är en strömlinjeformad Android Market. Det låter dig ladda ner spel, böcker och musik. Det är också att utöka sin tjänst som låter dig titta på TV på nätet. För närvarande växer sin tv-bibliotek för att inkludera de mest populära visar från både nätverket TV och betalkanaler.

Sammanfattning

Google Play körs på en pay-per-view-modell. Varje SD episod kommer du tillbaka standardkostnaden $ 1,99, eller så kan du välja en hel säsong för ett rabatterat pris. Vi blev förvånade över att det inte finns en möjlighet att titta på episoder i HD. Det finns några HD videoalternativ när du köper filmen, men de är också begränsad. Ibland Google Play erbjuder gratis episoder, vanligtvis pilotavsnittet, för att låta dig bestämma om showen är något du kanske vill köpa.

Även om detta internet-TV webbplats inte värd en egen exklusiv eller ursprungliga innehållet, kommer du inte vara på en förlust när vi letar efter slumpmässiga TV-serie som sändes under de senaste åren. Varje show har fulla säsonger och gör den senaste episoden tillgängliga inom en dag av sitt utseende på TV. Gränssnittet för denna online-tv-tjänst ser alldeles för enkelt, men det gör att du kan söka efter serie av namn, studio och visst nätverk.

Det bästa sättet att dra nytta av Google Play är att använda Chromecast. Denna enhet gör tjänsten otroligt lätt att använda. Utan att add-on, kan du bara titta på online-TV på din dator eller Android smartphone och tabletter.

Med varje avsnitt du tittar på, kan du betygsätta varje show baserad på fem stjärnor och skriva en översyn för andra användare att läsa. Det är ett trevligt sätt att låta dig vara en deltid kritiker och informera andra om vad som är värt att betala för. När du betygsätta visar på denna internet-TV webbplats, kommer du att få en mycket grundläggande lista över smak rekommendationer baserat på dina betyg.

Google Play är inte all-around bästa internet-tv-tjänst, men om du har Chromecast och är en Android missbrukare kommer denna tjänst att vara bra för dig. Dess utbud av TV-program är omfattande. Det är inte den roligaste tjänsten att använda, men du kommer inte gå miste om de senaste popkulturen samtal eftersom du kommer att vara aktuell med varje show.