Internet TV webbplatser – YouTube 2017

YouTube är en stapelvara i Internet. Lite mer än ett år efter dess tillkomst, Google köpte videotjänst. Sajten har fortsatt att expandera en hel del under årens lopp. Nyligen har YouTube utökat sitt typiskt gratistjänst in på arenan av online-TV. Tillgängligheten och enkel tillgång till denna streamingtjänst gör den till en av de bästa sätten att titta på TV på nätet.

Sammanfattning

Till en början kommer många användarnas största gripe med webbplatsens streaming TV vara kostnaden. Dock är kostnaden för $ 1,99 per episod standard. Tittar på en episod i HD kommer att kosta dig en dollar mer. Kanske det bästa med att betala för varje avsnitt är att du inte behöver ha att göra med reklam som vanligtvis föregår videoklipp när de är gratis.

Även om det finns ett antal barnprogram finns, de flesta av de animerade visar inriktat mot tonåringar. Problemet med någon pay-per-view-Internet-TV webbplats är att du inte nödvändigtvis vill ge dina barn frigående när det gäller beställning. De flesta av de program som YouTube har för barn är vanligt strömmande fulla säsonger i våra högre rankade tjänster månatliga medlemskap. Det finns heller inga föräldrakontroll för att bevaka barn mot snubbla in sexuellt innehåll. Denna tjänst är inte exakt främjar berusnings tittar heller, eftersom du måste betala för att titta på en hel serie.

En bestämd plus om YouTubes tv-kanal är omfattningen av funktioner. Små funktioner som undertexter på varje episod och en hjälpsam sökfält förbättra upplevelsen. Kön är baserad på Google Plus-konto. Om du försöker att hålla dig ajour med ditt favoritprogram, måste du prenumerera på särskilt visa kanal och då du har den redo att titta på.

YouTube är tillgänglig överallt. Dess program finns på Smart TV, spelkonsoler, Roku lådor och, naturligtvis, smartphones och surfplattor. Om du har betalat för en viss episod på nätet, kan du titta på det i stort sett var som helst du tar enheten. Dessutom, titta på YouTube på din TV är betydligt enklare om du äger en Chromecast eller Google TV-enheten.

Även YouTube kanske inte vad du tänker på när det kommer till bästa internet-tv-tjänst, fortfarande har det en expansiv katalog över TV-program. Denna tjänst är tillgänglig på nästan varje enhet, vilket gör det enkelt att titta på TV överallt.