internet tvs – LG LB-serien, 2017

LG är en av de mest betrodda varumärken och konsekvent levererar bra produkter som LB6300. Denna smarta TV har en tydlig HD-bild och kommer med fler funktioner än de flesta TV-apparater vi granskat.

Sammanfattning

LG: s smarta funktioner inkluderar full surfning och förinstallerade appar. Du kan även ladda ner fler program, de flesta av dem fria, från LG SmartWorld, LG: s smarta TV App Store. Denna TV är laddad med några av de mest populära program som Netflix och Hulu Plus. LG använder en MagicWand Remote som fungerar som ett peka-och-klicka-sensor på TV: n. Istället för att klicka genom ikoner, kan du peka markören till de program som du vill öppna. Denna fjärrkontroll ingår också LG: s Voice Mate, som gör det möjligt att ge röstkommandon för att utföra enkla åtgärder som volymkontroll eller kanalväxling. Du kan använda röst Mate att öppna upp premium smarta appar också.

Denna smarta TV har en mängd andra smarta funktioner förutom de smarta appar. Du kan dela innehåll på din nätverks nås internet-TV med hjälp av LG molntjänsten. Denna TV har närområdet kommunikation (NFC) teknologin. Du kan använda 3D-teknik för att inte bara titta på 3D-innehåll, men till spel i 3D. Spelare kan njuta Dual Play-läge, där varje spelare bär 3D-glasögon för att se hans eller hennes polariserat sidan av skärmen, så att varje spelare att använda en skärm för spel.

LG display utförs över genomsnittet i vår sida vid sida bild kvalitetsbedömning. LG har inte den snabbaste uppdateringsfrekvens på 120 Hz, men för närvarande finns det inte mycket infödd innehåll som körs på 240Hz eller högre hastigheter. LG listar kontrastförhållande på 5 miljoner till en. Vi ger liten tanke till visade kontrastförhållande specifikationer eftersom varje tillverkare testar kontrastförhållande på olika sätt. Mest snabb action innehåll, som direktsänd sport, kommer att se slät utan mycket rörelseoskärpa på denna TV. I vår analys, gjorde LG inte stämmer med de bästa smarta TV-apparater när det gäller bildkvalitet, men det var inte alltför långt borta.

LG är en av de mest betrodda företag i smarta TV-apparater. Om du behöver support eller har frågor, har LG en gratisnummer, chatt och e-support på sin webbplats. Tyvärr har inte alla alternativ är tillgängliga 24/7. Denna TV bara sport tre HDMI-portar. Tre hamnar bör vara gott för de flesta människor, men de mest LED smarta TV-apparater har fyra.

Denna smarta TV från LG är en av de bästa valen på marknaden. Den stöds av LG: s pålitlig kundservice, och bildkvaliteten är konkurrenskraftiga med de bästa produkterna vi granskat. LG: s smarta interaktion nav är en av de jämnaste vi har sett. LG LB6300 har många andra funktioner som 3D-teknik, NFC, den MagicWand fjärrkontrollen och 3D-spel tillgänglighet. Detta är en av de bästa smarta TV-apparater på marknaden.