iphone kortläsare – Intuit GoPayment 2017

Quickbooks GoPayment ger iPhone kortläsare och mobil bearbetning genom Intuit, som är det företag som utvecklade Quickbooks. Även om du inte är skyldiga att använda SPCS för att få en SPCS GoPayment konto, kan det vara fördelaktigt eftersom det integreras med SPCS programvara. Denna integration in automatiskt alla dina transaktioner, som kan vara till hjälp om du vill ha en heltäckande bild av ditt företags ekonomi. Du kan också använda Apple Watch att övervaka din Quickbooks GoPayment försäljning.

Sammanfattning

Denna processor kombinerar sina konton under ett huvud konto, vilket hjälper företaget snabbt godkänna ansökningar och minskar de avgifter du betalar. Denna praxis att aggregera konton är vanligt i hela branschen.

Quickbooks GoPayment erbjuder gratis Apple kortläsare till alla sina köpmän. EMV-klar-kortläsare är i färd med att utvecklas. Processorn kommer att meddela sina handlarna när det blir tillgängligt, Den kommer emellertid inte att ersätta de gamla läsare. Denna processor tar ansvar för EMV-relaterade bedrägerier fram till nya läsare är fullt utvecklade och redo att skickas till handlarna.

Du kan registrera dig för en av två olika planer med denna iPhone kreditkort processor: en pay-as-you-go plan eller en månatlig plan. Den månatliga planen ingår en månadsavgift, men har lägre priser. Vi ägnat särskild uppmärksamhet åt pay-as-you-go plan eftersom vi tror att det bättre passar behoven hos ett litet företag som vill ta emot iPhone kortbetalningar.

Pay-as-you-go plan erbjuder ett schablonbelopp på 2,40 procent utöver en $ 0,25 avgift för varje transaktion. Om du måste manuellt ange en kort information, är den ränta 3,40 procent. Dessa priser är lägre än de nivåer av de flesta av de andra processorerna vi granskat.

Med denna pay-as-you-go-planen, är du skyldig att betala en PCI-efterlevnad avgift. Storleken på denna avgift varierar beroende på hur många transaktioner som du bearbetar. Om du gör mer än 100 transaktioner per år, är avgiften $ 100.

Denna mobila processor betyget högt på vår öppenhet och konsekvens poäng. Det inlägg information om villkor, prissättning och avgifter på sin webbplats, och denna information är förenlig med den information som våra granskare fick när vi talade med företagets representanter.

Ansökan om SPCS GoPayment kan fyllas i online. Du kan behöva ange ett EIN att avsluta programmet. Denna processor kan ställa in ditt konto samma dag som du använder. Om du vill ha en snabbare installation, är det bäst att ansöka via telefon. Quickbooks GoPayment tar mellan två och tre dagar för att sätta in pengar från transaktioner på ditt konto, vilket är längre än genomsnittet i branschen.

Quickbooks GoPayment tjänade en hög kundservice poäng. Agenterna vi talade med var snabba med att följa upp svar på våra frågor. Men denna processor inte erbjuda 24/7 telefon support eller dedikerad kontoombud.

Quickbooks GoPayment har olika alternativ prissättning för iPhone korthantering. Pay-as-you-go planen är den bästa småföretag alternativ, men kräver en PCI-efterlevnad avgift, och denna avgift kan vara ganska hög beroende på antalet transaktioner ditt företag bearbetar varje år.