iphone kortläsare – Spark Pay iPhone kortläsare 2017 – Top Tens

Spark Pay är en mobil processor och iPhone-kortläsare leverantör ägs av Capital One. Det finns även online och traditionella kort bearbetningsalternativ. Spark Pay har konkurrenskraftiga priser och inga extra avgifter, men det finns vissa kundtjänstfunktioner saknas denna tjänst.

Sammanfattning

När du registrerar dig för Spark Pay, kan du få upp till tre Apple kreditkortsläsare gratis. För närvarande, Spark Pay inte har EMV-kompatibla kortläsare, men det kommer att meddela handlarna när dessa blir tillgängliga.

Två olika planer finns för handlarna. För större företag, är Pro-planen idealiskt eftersom det har lägre priser, men det kräver en månadsavgift. För denna översyn, vi ägnat särskild uppmärksamhet åt Spark Pay oss gå plan. Denna plan är mer fördelaktigt för mindre företag som endast accepterar mobila kortbetalningar.

Spark Pay s Go plan tar ut en 2,70 procent schablonavgift för alla betal- och kreditkort, inklusive belöningar kort. Hastigheten är 3,70 procent för inmatade transaktioner. Det finns ingen per transaktionsavgift, som är en positiv för små företag med mindre biljetter.

Detta iPhone processor inte ut några månadsavgifter eller PCI-efterlevnad avgifter. Det finns ingen månads minimum för dig att uppfylla för att använda den här tjänsten.

Medan vi utvärderade kreditkortsläsare för iPhone, såg vi för tjänster som är öppna och överensstämmer med information på sina webbplatser. Spark Pay tjänade maximal poäng för insyn, eftersom det gör all sin information online. Företagets företrädare vi talade med gav information som överensstämde med online-information.

Inställning med Spark Pay tar lite längre tid än med andra processorer. Men du kan vara igång inom två dagar. Samtidigt som kan du vara skyldiga att lämna information om ditt företag, såsom ett EIN nummer, för att kunna godkännas. När du börja acceptera kreditkort, är dina pengar från transaktioner in på ditt konto inom en till två arbetsdagar.

Vissa kundtjänstfunktioner saknas Spark Pay. 24/7 telefonsupport är inte tillgänglig, inte heller Spark Pay erbjuder en dedikerad säljrepresentant eller chatt alternativ. Webbplatsen innehåller emellertid en stor kunskapsbas med detaljerad och utförlig information. Representanterna vi talade med via telefon var hjälpsamma och kunniga, men vi har inte fått något svar efter att fylla i kontaktformuläret. Vi rekommenderar att ringa Spark Pay direkt om du vill tala med detta företag.

Spark Pay har olika planer för olika typer av köpmän, kräver inte en månadsavgift och har ett schablonbelopp för alla dras transaktioner. Det är dock saknas några viktiga kundservicefunktioner.