iphone skärmskydd – Clarivue 2017

Den Clarivue skärmskydd för iPhone 6, 5 och 4 är tillverkad av ett tunt, härdat glas som skyddar din telefon från mindre stötar och repor. Den har en fingeravtrycksresistent beläggning som gör det lätt att hålla ren. Dessutom är iPhone skärmskydd lätt att installera, så länge du ta lite tid att tillämpa den noggrant.

Sammanfattning

Denna iPhone 6 skärmskydd är svårt jämfört med många av de andra, tunnare skärmskydd vi granskat. I blyertshårdhetstestet är 9H hårdast och 9B är den mjukaste. Även om Clarivue skärmskydd är bara 0,3 mm tjock, fortfarande har en hårdhetsgrad 9H. Detta gör det jämförbart i hårdhet till glas iPhone skärmskydd vi granskat.

En annan trevlig sak om denna iPhone skärmskydd är att ytan är inte klibbig. Det är en diskret lösning för att hålla din skärm skyddad mot repor. Dessutom har det en fettavvisande ytbehandling på det som gör det motstå olja från ansiktet och fingertopparna.

Den Clarivue iPhone skärmskydd går på torr. Allt du behöver göra är att skala bort skyddsfilmen och klistra in den på din telefon. Om du inte får det på rätt första gången, är det svårt att flytta. Däremot Clarivue s lim inte binda omedelbart, så det är lätt att vicka den på plats innan det till fullo följer. Inom 48 timmar ska alla små bubblor under iPhone skärmskydd försvinna-om det inte finns damm under skärmskydd. Ta bort Clarivue skölden är enkel. Det lämnar inte en klisterrest på skärmen.

De klara och anti-glare skärmskydd är säkra under en livstid utbytesgaranti, men detta skydd inte omfattar XT glas, specialiserade spegel och integritetsfilterskärmskydd.

Clarivue har fem olika typer av iPhone skärmskydd och fyra för iPhone 4. Det stöder också den nya iPhone 6 och 6 Plus. Du kan välja mellan en mängd olika skydd, inklusive standard transparent hud, en specialiserad reflex minska skydd och en mörk integritetsfilterskärm.

Clarivue s skärmskydd är imponerande lätt att applicera och extremt tålig. Även om det inte riktigt toppen vår lista över de bästa iPhone skärmskydd, har det fortfarande en hel del att erbjuda. Om du letar efter enkla hållbarhet kommer Clarivue inte svika dig.