iphone skärmskydd – DecalSkin 2017

DecalSkin säljer dessa skärmskydd men inte producerar dem. Företaget skulle inte avslöja vad företaget tillverkar enheterna. Dessa iPhone skärmskydd passar endast på iPhone 4 och 4S modeller. DecalSkin har inga alternativ heller. Den enda avsluta detta skärmskydd kommer in är matt. Tyvärr har detta skärmskydd för iPhone 4 modeller repor lätt.

Sammanfattning

DecalSkin s stödjepunkten är inte hållbarhet. Företaget inte avslöja hur produktpriser i en hårdhetstest. Men när vi testade den, det inte prestera bra i ens grundläggande tester, såsom motstå nycklar gnugga mot iPhone skärmskydd i en ficka. Företaget har också inte lämna information om hur tjockt materialet är. Om du väljer att använda en DecalSkin iPhone 4 skärmskydd, kommer du vill vara säker på att du hålla den borta från föremål som kan skada det – som oftast besegrar sitt syfte.

Detta skärmskydd för iPhone 4 har en anti-fingeravtryck beläggning.

Detta iPhone skärmskydd är ganska lätt att tillämpa. Det går på torr. Den DecalSkin kommer inte att lämna luftbubblor om du placerar det på långsamt och räkna ut luftbubblorna som du går. Om du väljer att ta iPhone 4 skärmskydd av, är det enkelt att ta bort och lämnar inga rester. Du kan se det på telefonen, men det är inte alltför störande.

DecalSkin ger en e-postadress, telefonnummer och frågor. Den iPhone 4 skärmskydd har en 14-dagars pengarna tillbaka garanti men inga garantier. Företaget erbjuder inte en kundsupport chat-funktion heller.

DecalSkin erbjuder bara en matt finish iPhone skärmskydd. Det ger telefonens skärm en tråkig glans, vilket gör det ser ut som det har varit doppad i en tvål vätska. Detta matt finish ger också skyddet mycket små gropar som samlar damm och olja.

Dessutom, denna iPhone skärmskydd passar endast iPhone 4 och 4S. IPhone 5 är högre än iPhone 4, så det kommer inte att passa på din telefon utan att lämna en del längst upp eller ned på skärmen som uppenbarligen inte är täckt.

Om du letar efter ett skärmskydd för iPhone 4 eller 4S kommer DecalSkin passa. Det kommer att skydda din skärm från vanliga problem såsom repor från gnugga mot dina nycklar i fickan. Men skärmskyddet repor lätt, så det kommer inte att ta lång tid för att det ska se skadad.