ipod bil laddare – Griffin PowerJolt

Griffin har flera iPod bil laddare som finns på marknaden, med olika för- och nackdelar. En sådan produkt är Griffin PowerJolt, en laddningsanordning som finns i antingen vitt eller svart ett USB. Den är kompatibel med de flesta iPod och vanliga USB-enheter som smartphones, GPS-enheter och mer.

Kompatibilitet

Griffin PowerJolt kan ladda nästan vad som helst som ansluts via Apple-anslutning eller en USB-änden. Denna iPod billaddare utgångar upp till 5 volt eller 2 ampere, så det är inte att ladda iPad som behöver minst 2,1 ampere makt hela tiden. Andra dagliga enheter, men som iPod, iPhone eller annan smartphone är lätt laddade. Griffins webbplats anger vilka generationer av iPod denna modell debiterar, men framför allt är det de som ansluter via standard Apple anslutningen. De som kräver en icke-standard laddningskabeln är inte kompatibla.

Många iPod bil laddare inkluderar en strömbrytare för att absorbera extra kraft som kan svalla via bilens kraftkälla, och av goda skäl. Denna överskottsenergi skulle kunna skada den elektroniska enhet som tar emot det strömavbrott. Den PowerJolt s överspänningsskydd ligger på utsidan av laddaren, så om det inte absorbera ett strömavbrott, kan den enkelt bytas ut. Det är ganska enkelt att dra ut den skadade säkringen med pincett och ersätta med någon billig, 2 amp bladsäkring. Den PowerJolt är utrustad med en USB-port på framsidan av produkten. Medan vi önskar att det kom med två portar, gör vi som du kan välja mellan en vit eller svart fasad beroende på bilens interiör. Den PowerJolt är den enda produkten vi funnit att levereras i en färg förutom svart.

Griffin PowerJolt är ganska stor jämfört med sina konkurrenter. Det sitter inte spola i bilens eluttag, i stället sticker ut åtminstone en tum, om inte mer. På baksidan, kan detta extra längd anges som en “pro” också. Det är stor nog att du inte lätt att förlora det, men ändå tillräckligt liten för att vara mycket portabel. Vi vill också strömstatusindikatorlampan ligger på toppen av iPod billaddare. När enheten laddas, kommer indikatorn vara en gul färg; När laddningen är klar, kommer indikatorn blir grön.

Griffins webbplats är enkel att navigera, men det saknas något i information om PowerJolt. Den PowerJolt produktsida har allmän information, och på höger på sidan du kommer att notera en länk med titeln: PowerJolt för iPhone stöd. Denna länk tar dig till en FAQ sida med totalt fem besvarade frågor. Självfallet var våra frågor inte besvaras genom Griffins webbplats. Men vi få ett mail tillbaka från våra undersökningar med ett erbjudande om ytterligare hjälp. E-postmeddelandet svarat på alla våra frågor, men för mer omedelbart stöd kan du alltid ringa deras tekniska support linje från 09:00 till 06:00 måndag till torsdag eller från 09:00 till 17:00 på fredag ​​(CST). En ettårig garanti ingår.

Griffins PowerJolt är en behändig liten iPod-laddare att ha med dig när du är på språng. Den är liten och portabel, men inte för liten – tillräckligt stor för att inte tappa bort. En USB-port med en löstagbar iPod laddningskabel innebär att du kan ladda din iPod, men du kan även ladda andra USB-enheter som behövs. Griffins ett års garanti är fasta och nuvarande användare kan intyga hur Griffin står bakom sina produkter.

Funktioner

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning