ipod klockradio – Sony ICF-CL75iP

Sony ICF-CL75iP iPhone klocka har kommit med några extremt innovativa funktioner. Den 7 tums bildskärm fungerar som en digital fotoram och det fungerar också som en videoskärm för iPod, iPhone och YouTube-videor. Det finns dock några allvarliga buggar med Sony iPod klockradio, kan du inte radera bilderna som är installerade på enheten, har skärmen en dålig bildkvalitet och enheten fryser ofta orsakar larmet att inte gå ut. Vi älskade idén om detta iPhone klocka radio, men de flesta av de funktioner som inte fungerar bra.

Funktioner

Sony ICF-CL75iP iPod klockradio var en av de mest innovativa produkter som vi testade. Den har en LCD-skärm som spelar filmer från din iPod, iPhone eller ens från ett externt minne. Du kan använda denna produkt inte bara som ett larm, men som en digital fotoram, videospelare, musikspelare och en radio. Vi var så glada att lära sig mer om denna fantastiska modell och vi hade så stora förhoppningar. Detta trodde vi skulle vara väckarklockan i framtiden.

Tyvärr, Sony misslyckats med att leverera på många av de innovativa funktioner. Även efter att sätta in ett SD-minneskort med bilder, kommer tillverkarens förinställda bilder fortfarande förekomma. Det finns inget sätt att ta bort dessa stock foton, så att du hade bättre vänja sig att se landskapsbilder och den blonda håriga barn som Sony har valt att visa på klockan. Även när du tittar på bilder, det finns inget sätt att dölja visningstiden.

IPhone klocka radio har ett stort antal larmfunktioner. Du kan vakna till din iPod, iPhone, radio eller ljudsignal. Stationen fungerar också som en laddare och kommer att ladda din telefon eller iPod genom natten. Dock är hela Sony iPod klockradio känt att frysa ofta eftersom det är en så komplicerad anordning. Vi läser många rapporter om människor saknas viktiga möten eftersom iPhone klockradio frös och larmet aldrig låtit. Sony iPod klockradio är inte den mest tillförlitliga.

De advertized funktioner på denna iPod klockradio är häpnadsväckande är dock resultatet allvarligt saknas. Skärmen är inte alltför mycket större än din iPhone, men bildkvaliteten är betydligt sämre på bryggan. Det finns inga justeringar för kontrast eller ljusstyrka. Bilderna är ofta korniga och se något i proportion.

Ljudkvaliteten är tillräcklig. Det fanns mycket lite statisk kommer från högtalarna, även vid en mycket hög volym. Men basljudet var ovanligt dålig.

Prestanda

Sony har släppt flera firmware-uppdateringar för att försöka åtgärda de många problem. Några har fungerat bättre än andra. Trots ett nytt koncept från Sony, är denna iPod klockradio svåra att använda, den ofta fryser och navigera genom de många funktionerna kan vara överväldigande.

Sony erbjuder ett stort utbud av hjälp kundservice alternativ på sin webbplats. Det finns avgiftsfria telefonnummer, e-postadresser, online-formulär och även användarens forum. Enheten kommer också med en begränsad 90-dagars garanti.

Sony ICF-CL75iP har några originella och intressanta funktioner; dock de flesta av dem inte fungerar bra. Skärmen videor och foton är låg kvalitet och hela dockan fryser ofta. Vi älskade idén om denna docka, men utförandet var hemskt.

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning