IR grillar – Kenmore S3218, 2017

Kenmore S3218 IR gasgrill har genomsnittliga värme konsistens, funktioner och konstruktion. Den saknar befogenhet att värma upp grillytan snabbt och inte erbjuder en utmärkt-all-around garanti.

Sammanfattning

Kenmore S3218 keramiska infraröda sidobrännaren är den minsta i vår granskning; den bara har utrymme att sear en eller två biffar i taget. Brännaren är powered och producerar lägre värme än någon annan infraröd grill i vår granskning. Den huvudsakliga grillytan hade ojämn uppvärmning över den, med en anmärkningsvärd hot spot i ryggen vänstra hörnet av spishällen.

Däremot vår långa testet på låg värme gett mycket goda resultat: Grillen höll en stabil temperatur på 350 grader i 20 minuter, vilket gör det ett bra val för långsam rostning. Trots sina sju brännare med totalt 83.000 BTU tar grillen 18 minuter för att förvärma, vilket innebär att dess effekt inte komma nära den för de bästa IR-grillar.

Främst på grund av den ojämna grill yttemperaturer och lång förvärmning tid, gjorde Kenmore S3218 inte prestera bra i våra grillning erfarenhet tester och inte rankas som en av de bästa infraröd utomhusgrill i vår uppställning. Denna grill har några positiva anteckningar, dock. Det är lätt att tända och ren. Våra tester visade att grillen är tillräckligt för de flesta matlagning behov, inklusive kyckling, fisk, biff och hamburgare.

Du kan använda en naturgasbränslekälla på denna grill med en extra konverteringssats. Grillen levereras med en temperaturmätare och självrengörande funktion, liksom en bakre keramisk infraröd brännare som du kan använda för spett matlagning om du köper en kompatibel spett kit. Grillen primära matlagning yta är en av de största i vår granskning på 576 kvadrat inches, så att du kan använda den för att laga mat för en publik, och det kommer också med en värmande rack för rosta bullar eller hålla färdig mat från avkylning.

Denna infraröda grill är konstruerad av rostfritt stål som är hållbart och lätt att rengöra. Konstruktionen inte matchen kvaliteten på de bästa IR-grillar, men det kan pågå flera år med rätt underhåll. Grillen har ett lagringsutrymme för dina tillbehör och ingredienser och en löstagbar droppskål under Grillbox.

Garantin på Kenmore S3218 har en hög ton: Brännarna är skyddade i 10 år, vilket kan jämföras bra med de andra infraröda grillar i vår granskning. Resten av grill komponenter endast har ett års garanti skydd, den kortaste i vår granskning. Du kan kontakta Kenmore via telefon eller e-post. Företaget erbjuder ett online-användarmanual men ger inte frågor för att hjälpa dig att felsöka problem med denna grill.

Som en gasgrill, är Kenmore S3218 ett anständigt val för dagligt grillning, särskilt långsam rostning. Som en infraröd grill, men det inte mäter upp till tävlingen. Dess relativt låg effekt innebär att det tar längre tid att värma upp och kockar något ojämnt.