IR grillar – Solaire Anywhere, 2017

Den Solaire Anywhere är en bekväm, bärbar infraröd grill. Denna grill är en av de mest kraftfulla i vår översiktliga granskning med 14.000 Btu ägnas åt en enda keramisk infraröd brännare. Dess värme konsistens, grillning erfarenhet och hållbarhet är bara genomsnittliga, men.

Sammanfattning

Denna infraröda gasgrill singel brännare förvärmer till 500 grader Fahrenheit i mindre än två minuter. Det kräver dock tre minuter förvärmning på hög för den keramiska plattan för att absorbera tillräckligt med värme för att hålla propan brinnande vid lägre temperaturer. Om du byter till en lägre värmeinställning innan förvärmningen är klar, går brännaren ut. Detta belyser behovet av att läsa instruktionsboken före användning.

När brännaren förvärmer, är grillen extrema värmen inte mycket konsekvent över grillytan. Som med de flesta keramiska brännare, finns det en hot spot direkt över brännaren, medan kanterna på grillen motta endast ljus uppvärmning. Vår långa testet visade att temperaturen klättrade över 100 grader inom 20 minuter, med en sluttemperatur på 675 grader. Detta innebär grillen är inte lämpligt för långsamt matlagning projekt såsom stekar. Denna grill fungerar bäst när en pund propan bränsletank hänger vertikalt över kanten på ett bord för att hålla gasen flödar.

Trots värmen produceras grillen goda resultat matlagning biff, kyckling, hamburgare och även fisk i våra tester. Den Solaire ger Anywhere en bra infraröd grill erfarenhet så länge du hålla ögonen på det. Denna infraröda gasgrill kan använda en naturgasbränslekälla med tillvalet konverteringssats.

Däremot har det inte en temperaturmätare, en värmande rack för kött som är gjort och sådana saker som bullar, eller en självrengörande funktion, vilket gör det mindre bekvämt och mångsidig än de bästa grill. Dess matlagning område på 155 kvadrat inches är den minsta i vår granskning. Den Solaire Anywhere Mini, en variant av denna modell, har en ytarea av 48 square inches, vilket gör den till den minsta keramiska infraröd grill runt. Den lilla storleken gör det bekvämt portabel för resor, men det är inte väl lämpad för matlagning för folkmassor.

Den Solaire har Anywhere två byggalternativ. Det finns en standard rostfritt stål-design, som vi i våra tester. Det finns också en marin-grade modell som är dyrare men också mer hållbara. Vi fann att det är en hållbar konstruktion som inte känns bräcklig, men det stämmer inte kvaliteten på gjutna aluminiumgrill. Grillen har ett rostfritt stål grillgaller med V-formade barer och en plan yta som är lätt att rengöra.

Den Solaire Anywhere bär ett års garanti, vilket är genomsnittet för bordsgrill. Denna garanti gäller inte jämföra med de bästa IR-grillar. Däremot Solaire fullständiga storlek fristående grillar bär en livstidsgaranti på alla komponenter utom tändsystemet, som har två års skydd. Rasmussen Iron Works, den Solaire tillverkare erbjuder e-post och telefonsupport samt online Vanliga frågor och användarmanualer.

Den Solaire Anywhere är en kraftfull infraröd grill. Emellertid har det prickig värme konsistens jämfört med andra grillar i vår granskning. Även om detta inte är den bästa IR-grill, fortfarande producerar välsmakande grillat kött, så länge du håller ett öga på temperaturen. Denna grill är värt att överväga för små hushåll eller resa ofta.