IR-hörlurar – Pyle Dual Wireless IR hörlurar

populariteten för IR-hörlurar går till Pyle Dual Wireless IR Mobile Video stereohörlurar w / sändare. Även om dessa TV-hörlurar har utformats speciellt för fordons underhållningssystem, kan du enkelt koppla sändaren till din i-hemmabiosystem för den extra fördelen av in-hemmabruk. Dessa tv hörlurar ger en effektiv räckvidd på 26 fot, vilket gör att du kan flytta runt din tv-rum utan att förlora mottagning på ljudet. Vi var nöjda med kvaliteten på ljud samt konstruktionsegenskaperna hos dessa Pyle infraröda hörlurar.

Funktioner

Liksom andra hörlurar i vår lineup, hittar du en strömbrytare och en volymkontroll på hörlurarna för personligt bruk. Vi känner alla infraröda hörlurar bör ha en personlig volymkontroll i fordon bruk samt in-hemmabruk, eftersom om någon talar till dig, kan du snabbt justera personliga volym som behövs. Vi har verkligen den här funktionen, och även om det inte är nödvändigt, var det bekvämt och gör hörlurarna något roligare. En annan bra funktion med dessa hörlurar är att de säljs parvis. Du kommer att få en sändare och två hörlurar i varje förpackning, en stor fördel om du planerar att använda dem med mer än en person åt gången.

Som vi nämnde i inledningen, den infraröda hörlurarna har en effektiv räckvidd på cirka 26 fot. Även om inte den högsta, är det en jämförbar avstånd till andra infraröda hörlurar och erbjuder en rimlig mängd utrymme att röra sig. Även om du vill att möta sändaren rakt på sak att få den bästa signalen, kan du röra sig något till vänster och till höger. Hörlurarna har utformats för att ge en 45-graders förmånlig behandling i varje riktning. När du avslutar den effektiva graden eller det effektiva området du kommer att börja märka ljud blekning. Under vår forskning fann vi att detta ofta hände vid ungefär 15 fot.

En unik egenskap som dessa infraröda hörlurar har är en auto-mute-funktion. Den automatiska funktionen ljudlös automatiskt stänga av effektförstärkaren och stänga när anslutningen sändaren förlorad; Detta sparar dig från att höra omfattande mängder statisk. Detta kommer att ske när sändaren stängs av eller när hörlurarna förlorar den infraröda signalen. Efter tre till fem minuter utan IR-anslutning, kommer den automatiska avstängningsfunktion sparka in och hörlurarna stängs av. Du kan se skillnaden mellan auto-mute och automatisk avstängning funktioner genom att titta på strömindikatorlampor. Om strömindikatorn är fortfarande på, då hörlurarna är på mute. Om strömindikatorn är släckta, har sedan hörlurarna varit avstängd. Dessa funktioner hjälper till att förlänga batteriets livslängd och se till att du får bästa möjliga ljudkvalitet.

De Pyle PLVWH6 Infraröd Hörlurar drivs med två AAA-batterier som gör det möjligt för dig att använda engångs eller laddningsbara. De har ett justerbart huvudband som passar ett barn eller en vuxen och är lätt så att du kan glömma att du ens bär hörlurar. I vår forskning fann vi att vissa användare som bar dem under en längre tid fick obekväma, även om de flesta användare haft passform och lätt design. De är utformade i fordon underhållning, men om du köper en transformator kan du använda dem för i hemmet underhållningssyfte. De är portabel och lätt att resa med, vilket är en annan stor funktion.

Hörlurarna är gjorda av plast och är utformade för att gå över huvudet i motsats till bakom huvudet. De öronkuddar ligga ovanpå öronen och inte försegla i ljudet så att du kan höra vissa ljud utifrån. Detta gör komma till hands när du tittar på med en annan person och de vill prata med dig.

Design

Vi blev mycket imponerade med Pyle hjälp och supportresurser. På toppen av sin webbplats är en länk till deras kontaktuppgifter. Kontaktuppgifterna innefattar ett avgiftsfritt telefonnummer samt en e-postadress. Vi blev mycket imponerade med sin kundservice och den hjälp som vi fått från sina företrädare. När vi kallade dem, var vi alltid är ansluten till en representant inom fem minuter. Representanterna kunde snabbt hitta den information som vi sökte och såg till att alla våra frågor besvarades. De var lika effektiva i att svara på våra e-postmeddelanden och lämnat ett svar inom 24 timmar. Igen, vi var imponerad av deras organisation och uppmärksamhet på detaljer som de svarade alla våra frågor mycket effektivt.

Via deras hemsida kan du hitta en produktsida med specifik information om de PLVWH6 infraröda hörlurar. Det finns flikar för produktinformation, videor, manualer och nedladdningar och recensioner. Medan flikar områden för filmer och recensioner är tom, kan du få produktinformation och ladda produktens manual. Manualen är fyra sidor och ger grundläggande information om hörlurarna och den infraröda effektiva räckvidden. Webbplatsen var mycket ren och organiserade så vi kunde snabbt hitta allt.

Vi blev imponerade med flera aspekter av Pyle Dual Wireless IR Mobile Video stereohörlurar w / Givare: ljudkvalitet, design, mångsidighet och hjälp och stöd. Medan de inte har den största frekvensområdet, kommer ljudet ut mycket rent och klart och utan störningar. Volym och strömkontroller på hörlurarna är mycket bekvämt och automatisk avstängningsfunktion är ett bra sätt att förlänga batteritiden. Vi var nöjda med infraröd sändare samt mottagarna i hörlurarna och känner att det är bland de bästa IR-hörlurar tillgängliga.

Hjälp och support

Sammanfattning