ira tjänster – Charles Schwab 2017

Enligt Charles Schwab paraply av förmögenhetsförvaltning är IRA tjänster, såsom traditionell IRA, Roth IRA, rollover IRA, september IRA och ENKEL IRA, bland andra. I fall av en traditionell IRA, Roth IRA eller en rollover IRA, är du inte skyldig att betala för att öppna eller bibehålla en Charles Schwab konto. Du kan välja att antingen möta minimum för den första insättningen på ditt konto eller uppfylla minimi automatiska månatliga insättningar.

Förutom de vanliga IRAS erbjuds, erbjuder den finansiella företagsgruppen också hantering av nedärvda Iras. Om du är arvtagare till en s eller make släkt IRA, kan du få hjälp från Charles Schwab personal med att sätta upp det föreskrivna minsta uttag varje år och hantera de återstående medlen. Inga avgifter krävs för att öppna eller bibehålla kontot, men du behöver för att uppfylla minimi balanskravet.

Om du har ett barn som är en underårig som tjänar inkomst, kan du ställa in en frihetsberövande IRA genom Charles Schwab för dem. Skatte-uppskjuten avgångskonto har samma regler och begränsningar som en traditionell IRA eller Roth IRA, beroende på vilken du väljer. När barnet fyller 18 år (21 i vissa stater), är ägandet överförs från dig till ditt barn. Det finns inga avgifter för att öppna eller bibehålla kontot, men det finns en minsta öppning insättning.

Charles Schwab erbjuder SEP IRAS och enkla IRAS, som är bra alternativ om du är en företagsägaren eller egenföretagare och behöver en pensionsplan för dig eller dina anställda. Det finns färre avgifter i samband med dessa konton – ingen avgift för att öppna eller behålla ditt konto, och ingen minsta balans eller deposition krävs .; Som med de flesta finansiella grupper, har du möjlighet att hantera dina valda aktier, obligationer och andra värdepapper själv eller så kan du få hjälp med portföljförvaltning från Charles Schwab anställda. Du kan handla Charles Schwab valda ETF gratis, men olika online aktieaffärer kommer att kosta en fast avgift varje gång, och beroende på om du gör att handeln på nätet, via telefon eller med hjälp av en mäklare, är varje avgift annorlunda.

Charles Schwab erbjuder flera möjligheter till stöd: via telefon, på nätet och i person. Hjälp via telefon är tillgänglig 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

En mängd olika IRA tjänster finns på Charles Schwab, inklusive några mindre kända alternativ, såsom frihetsberövande IRAS. Det finns ingen kostnad för att helt enkelt öppna en IRA, men det finns minimi att möta. Du får tillgång till den finansiella företagets avgiftsfria hjälplinje som helst på dygnet.