jukebox programvara – Hem JukeBox

Ibland kan en produktnamn säger allt, vilket är fallet med Home JukeBox musikspelaren genom Ziggyred Software. Med ett gränssnitt som snyggt visar omslagsbilder och ger enkel åtkomst till en mängd olika funktioner, kan du spela upp din musiksamling med känslan av en bar-stil jukebox utan att behöva lämna bekvämligheten av ditt hem.

Funktioner

enastående funktioner

Var noga med att läsa alla våra recensioner av jukebox programvara för att hjälpa dig att avgöra vilken som är bäst för dig.

Vid utvecklingen av Home JukeBox har Ziggyred Software kombinerat ett antal viktiga funktioner, insvept dem i ett ögat tilltalande gränssnitt och erbjöd allt till ett mycket rimligt pris. Du kommer inte hitta varje klocka och vissla erbjuds på marknaden, men det finns tillräckligt för att tillfredsställa digitala musikälskare med en mängd olika grundläggande krav.

Hem JukeBox dominerar en stor del av datorskärmen, med de flesta som ägnas åt albumomslag. Om din samling saknas en del av detta, förekommer funktionalitet för att samla in på området från webben. Gränssnittet är anpassningsbar, med alternativ för antal album att visa, färgteman, och skinn.

När filerna genomsöks (en engångsuppgift göras på kommando direkt efter installation av programmet), spela din musiksamling är en enkel sak. Ett klick på skivomslaget genererar en lista med spår, och en enda klick på ett spår spelar den låten. Enkel anpassning tillåter olika skärmar spår.

filformat

Andra funktioner inkluderar enkel skapande spellista och förvaltning, CD rippning, en tag redaktör och visning av användbar statistik med anknytning till album och spår, inklusive en räkning efter genre. Söker din musiksamling är en enkel uppgift, oavsett om du surfar eller använder tangentbordet, och kan göras genom spår eller artist.

Hem JukeBox är en ren musikspelare. Det finns ingen funktion för att stödja ljudredigering, inte heller finns det video funktionalitet.

Hem JukeBox stöder inte ett brett utbud av filtyper, men två av de mest populära (MP3 och WMA) stöds. Det finns inget stöd för videoformat eller filtyp konvertering.

De flesta av Home JukeBox funktionalitet är intuitiv och enkel att använda. En knappen Alternativ enda ger tillgång till många av dessa funktioner, medan enkla uppspelningskontroller och skivomslag kör de flesta uppspelningsfunktioner. Användare kan växla mellan flera uppspelningslägen med en enda knapp.

En hjälpknapp öppnar Hem JukeBox hjälpfunktionen, som omfattar en trädvy organisation för bläddring av hjälpämnen. Det finns ingen sökfunktionen, så du måste ta sig tid att navigera till ditt område av behov. Täckning av ämnen är ganska lätt också. Produktens hemsida innehåller en supportsida, men den enda hjälp som du hittar här är en anslagstavla som har väldigt få poster.

Hem JukeBox Musikspelaren har ett tilltalande gränssnitt och en mängd olika alternativ, och dess relativt låga priset gör det till ett mycket attraktivt alternativ för kostnadsmedvetna konsumenter. Det ger en hel del av bang för buck, men saknar extramaterial som mer avancerade användare kan ha ett intresse.

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning