kök design mjukvara – Total 3D Home Design Premium, 2017

Total 3D Home Design Premium har en stor objektbibliotek med köksluckor, bänkskivor och hårdvara, och ger dig ett stort utbud av färdiga mallar så att du kan skapa ett nytt kök utan att börja om från början. Detta kök design mjukvara ger dig 3D-visning med en verklighetstrogen bild istället för en platt plan eller ritning. Detta är användbart eftersom du får en mer rättvisande bild av vad din slutfört konstruktion kommer att se ut. Tyvärr hittade vi 3D navigeringsverktyg svåra att använda, och det finns en inlärningskurva med denna programvara.

Sammanfattning

Denna 3D kök planerare kan du mäta dimensioner med exakta detaljer. Du kan mäta saker som golv, så att du vet hur mycket det kommer att kosta att installera nytt kakel eller lövträd. Du kan även uppskatta skåp storlek och om de kommer att passa var du vill, så det finns inga dyra överraskningar senare.

Vi är imponerade med valet av över 20.000 objekt att välja bland i objektbiblioteket. Om du inte kan hitta något du vill, kan du importera dina egna digitala bilder och infoga dem i din virtuella kök. Vi vill också fotogalleriet, som har över 2500 designidéer som skapats av prisbelönta designers.

Detta köksplaneringsverktyget har inte konstruktionsegenskaper vi vill se i remodeling programvara. Du kan inte kartlägga dina HVAC eller elektriska konfigurationer, så du måste använda den befintliga konstruktionen eller hyra en underleverantör för att skapa något för dig. Eftersom detta program inte låter dig spara planer på att en PDF-fil, måste du installera en separat skrivardrivrutin att dela PDF-filer via e-post, som är ett besvär.

Vi blev besvikna i frånvaro av en fri rättegång. Du kan inte testa produkten om du köper det första, och det finns inga pengar tillbaka garanti. Men företaget inte erbjuder e-post och telefonsupport, och videokurser finns på bolagets hemsida.

Detta kök design mjukvara har en stor produkt bibliotek med allt du behöver för att dekorera och utforma ditt kök. Du kommer att hitta idéer för att skapa en professionell vacker design, men det saknas de saker du behöver för att bygga den grundläggande strukturen, såsom VVS och elektrisk konstruktion verktyg.