köpman förskott – Merchant Cash & Capital, 2017

Merchant Cash & Capital har varit i branschen i över tio år och har sitt ursprung över $ 1 miljard dollar i finansiering av mer än 20.000 småföretag. Det sträcker sig handels- och affärs förskott, från $ 5000 upp till $ 500.000 per plats, med en genomsnittlig förskott storlek på $ 40.000. Merchant Cash & Capital säljbolag heter nästa nivå finansiering, och det är det företag som kontaktar dig när du ansöker om ett förskott från långivare.

Sammanfattning

Återbetalningen Kostnaden är genomsnittliga jämfört med andra långivare vi granskat, som sträcker sig från 14% till 30% av finansieringen du får. Det finns inga återbetalnings minimum som du måste uppfylla för att anses vara aktuella på förhand, och det finns ingen ansökan kostnad. Det kan finnas andra avgifter i samband med din förväg, inklusive en originering avgift, som kan kosta upp till $ 500. Förskottet är osäker, vilket innebär att du inte behöver tillbaka lånet med säkerhet. Du är också inte skyldig att ge en personlig garanti. Merchant Cash & Capital är en av fyra långivare som erbjuder en rabatt om du betala din förväg i förtid, vilket gör det till ett värdefullt alternativ om du planerar att återbetala förskottet snabbt.

Långivaren inlägg minimikraven på sin webbplats. För att vara berättigad till ett förskott, måste du vara i verksamhet i minst sex månader och processen åtminstone $ 5000 i kredit- och betalkorts försäljning, vilka båda är genomsnittliga krav jämfört med andra köpman förskott företag. Tillsammans med din ansökan, måste du lämna in dina fyra senaste månaderna av affärsbankkontoutdrag och kreditkort bearbetning uttalanden. Liksom de flesta långivare, Merchant Cash & Capital kontrollerar din personliga kredit.

Med din förväg från Merchant Cash & Capital, kan du välja att betala tillbaka pengarna du får som en daglig procent av ditt kreditkort försäljning, med hold-back hastigheten varierar mellan 5% och 15%. Om ditt nuvarande kreditkort processor är inte kompatibelt med långivaren, kan du behöva byta processor eller väljer företaget förskott återbetalning alternativ, som är en uppsättning dagligen återbetalning som långivaren drar sig tillbaka från ditt företag bankkonto i stället för den dagliga procentuell återbetalning alternativ. Återbetalningsvillkor är mellan tre och 18 månader, och det finns inget straff om det tar längre tid än väntat att betala din köpman förskott.

Merchant Cash & Capital är ett bra alternativ om du planerar att återbetala finansieringen får du snabbt och kvalificera sig för att ta emot förtidsinlösen rabatt. Dess priser är genomsnittliga och det kan ta ut en originering avgift, som kan vara upp till $ 500. Dess återbetalningstider är flexibla och du kan betala tillbaka förskottet som antingen en daglig andel av dina kreditkorts försäljning eller en daglig fast belopp som långivaren drar sig tillbaka från ditt företag bankkonto.