köpman förskott – Rapid kapitalfinansiering 2017

Rapid kapitalfinansiering erbjuder köpman förskott från $ 5000 till $ 500.000. Dess återbetalning kostnader är bland de högsta i vår granskning, som sträcker sig från 15% till 39%. Det finns inga uppläggningsavgifter eller programkostnader. Det finns ingen säkerhet krav och ingen personlig garanti som krävs, vilket innebär att du inte hållas personligen ansvariga för finansieringen du får.

Sammanfattning

Att kvalificera sig för en köpman förskott med denna långivare måste ditt företag finnas i USA och du måste vara i verksamhet på minst sex månader, vilket är en genomsnittlig tidskrav jämfört med de andra handelsfartyg förskott företag vi granskat. Dessutom måste du ha en bruttointäkt på $ 10.000 per månad, vilket är den högsta inkomstkravet i vår granskning. Det fungerar med företag inom ett brett spektrum av branscher och är villig att förlänga köpman kontanta medel till småföretagare som ännu inte har upprättat en kredithistoria eller som har dålig kredit. Du kan visa långivare minimikrav på sin webbplats.

Tillsammans med din ansökan, måste du skicka de sista tre månaderna av ett bearbetningsuttalande och affärsbankkontoutdrag. Du måste också göra det möjligt att långivaren att köra en kreditkontroll. Rapid kapitalfinansiering representant vi talade med inte ge en offert via telefon och inte avslöja olika hold-back priser som det gäller för din dagliga försäljning kreditkort för återbetalning. Rapid kapitalfinansiering fungerar med din befintliga kreditkort processor. Det erbjuder en kontant återbetalning förväg alternativ som gör att du kan betala en uppsättning dagliga dosen att långivaren drar sig tillbaka från ditt företag bankkonto. Återbetalningstiden är variabel, och det finns inget straff för att överskrida sikt längd köpman förskott.

Rapid kapitalfinansiering är en av de dyrare köpman förskott företag vi granskat, med återbetalning kostnader på mellan 15% och 39% av förskottet beloppet. Det sträcker sig förskott från $ 5000 upp till $ 500.000 till US-baserade företag som har varit i branschen i minst sex månader och har månatliga intäkter över $ 10.000, inklusive de med ingen kredit eller dålig kredit. Långivaren tar inte ut några ansöknings eller originering avgifter, inte kräver säkerheter och inte kräver att du registrerar en personlig garanti för förskottet.