Laminerings – GBC, 2017

GBC Pinnacle 27 EZload Roll Laminator använder EZload teknik och en inbyggd trimmer för att hjälpa dina laminerade produkter kommer ut polerad och ren. Medan funktioner som en film räknare och ljudsignaler erbjuder bekvämlighet, är det begränsat i de typer av film som kan användas med den och har en långsam uppvärmningstid.

Denna enhet har en 27-tums maximal bredd dokument. Men det fungerar bara med Pinnacle 27 EZload roll Film NAP I och II, och endast upp till tre millimeter tjock. Detta innebär att alla laminerade produkten lätt kan vikas en gång lamineras. Eftersom den tunna lamine inte ger mycket stabilitet och hållbarhet, bör poster som kräver dessa egenskaper inte lamineras med den här maskinen. Det fungerar bra för dokument som är för tillfällig användning, men eftersom det rör sig vanligen inte behöver mycket permanenta stabilitets.

Den termiska laminator terar EZload teknik. Denna teknik förhindrar stopp uppstår och gör det nästan omöjligt för dig att ladda filmen i enheten felaktigt, även om du inte har mycket erfarenhet av att använda denna typ av maskin. Detta kan minska antalet servicesamtal du behöver göra. När du laddar filmen, kan enheten laminera ett dokument med en hastighet av 12 inches per minut.

Medan lamineringsmaskinen hastighet är snabb, är dess uppvärmningstiden ganska långsamt. Det kan ta allt från sex till nio minuter för enheten att vara klar för användning. Det står med termisk teknik som gör att du kan välja graden av värme som du vill använda. Detta är ofta bestäms av filmen du väljer och objektet du laminera. Låg smält film används vanligtvis när objekt är mer känsliga för höga temperaturer, som digitala utskrifter, bläckstråleutskrifter och kommersiella konstverk. Hög smält film kan användas för lamine objekt som inte är som utförs av värme, som ID-kort, menyer och affischer.

Förutom speciella värmeteknik, laminatorn innehåller också funktioner som en film räknare, temperaturavläsningen, hörbara varningar och motoriserad bakåt. Det stänger av sig själv efter en viss tid av inaktivitet också, så att maskinen kan kylas ner och undvika att använda ytterligare el som inte behöver.

Denna termiska laminator erbjuder många nyttiga funktioner som du kan dra nytta av, liksom teknik som gör det nästan omöjligt att ladda film felaktigt, lamine gånger upp till 12 inches per minut och automatisk avstängning. Det har en långsam laddningstid, dock, och kan bara använda tillverkarens film upp till 3 millimeter tjocka.