landskapsarkitektur programvara – Best Patio Design Software

Redaktörens anmärkning: En nyare version av denna produkt finns tillgänglig. Vi kommer att utvärdera, rang och granska den nya versionen av denna produkt när vi nästa uppdatera landskapsarkitektur programvara recensioner.

Sammanfattning

Liggande däck & Patio Designer, genom Punch Software, är en fast kandidat när det gäller landskaps programvara. Den saknar några funktioner som bäst bakgård design mjukvara kan göra anspråk på. Det ger inte användarna med landskap, trädgård och uteplats mallar som ofta fungerar som en inspiration för landskapsdesign. Men med sina flera design guider, kommer du att kunna skapa din egen som ett landskap design professionell på nolltid.

Ju mer du använder liggande Däck & Patio Designer, desto mer kommer du att uppskatta det. Som vi spelade med några verktyg, insåg vi att om du dubbelklickar på objektet, såsom en gräsmatta stol, Punch 3D Custom workshop visas automatiskt. I denna workshop, kan du ändra något föremål. Till exempel kan du ändra färgen på benen på en stol. Vi tyckte att det här oerhört hjälpsamma och nödvändiga för att få vår design för att matcha möbler som vi har. Du kan ändra färg, form och storlek av något föremål, samt skapa din egen.

I elverktyg Launcher kan du använda 3D Custom Workshop, fotovisning, Photoview Editor kalkylatorn Fence Designer och Pool Designer. Var och en av dessa elverktyg kan du skapa din egen design från scratch. Det finns många saker som du kan anpassa med hjälp av dessa verktyg. Pool Designer är ett mycket effektivt exempel. Du kan ändra form och djupet av din pool för att passa. Ett pris estimator finns i avsnittet Elverktyg också. Om du anger priser för de produkter som du behöver för att köpa, räknar det här verktyget den totala. Bedömaren kommer att ha alla de produkter som du har inkluderat i din design samt mätningar av varje. Allt du behöver göra är att ange priset för varje objekt. Till exempel skulle du ange priset på uteplatsen golv per kvadratfot.

Om du letar efter program som inte kommer att göra dig använda din fantasi för den slutliga syn på din design, är detta ett bra alternativ. Verktyget som ger den bästa vyn är Render slutliga kvaliteten. I den här vyn kommer varje objekt på skärmen kasta skuggor från växter och träd till däck räcke. Du kommer också att kunna få ett perspektiv som liknar den vy som du skulle få från Google Earth.

En sak att tänka på är att landskaps Däck & Patio Designer är avancerad programvara, vilket innebär att den har alla de viktiga verktyg och funktioner som du skulle behöva detaljerade front och bakgård design. Du kan känna lite obekant med de verktyg som vid första och står inför en brant inlärningskurva. En rejäl manual har försetts med programvaran samt telefon och e-stöd, dock. Det finns också omedelbar tillgång till handledning, tips och ett sökbart index för snabba svar på dina frågor. Den mest imponerande hjälp vi hittade var de alternativ som när du högerklickar på ett objekt, som ger tillgång till en instruktionsvideo om den specifika objekt.

Landskap Däck & Patio Designer har uppenbarligen skapats för den genomsnittlige hemanvändaren; dock har det avancerade verktyg som även proffs kommer att uppskatta. Med sina många funktioner, har du dina landskaps dagdrömmar utformade och redo att gå snabbt.