laptop spårning – GadgetTrak

Skaparna av GadgetTrak är ActiveTrak Inc. folk baserade i Portland, Oregon. Innovationen av denna laptop mjukvara kom till stånd på grund av ett utbrott av bärbara stölder från lokala skolor. Eftersom skapandet av denna programvara, flera av dessa lokala skolor och andra har installerat och använt denna laptop mjukvara för att framgångsrikt återvinna stulna bärbara datorer. Faktum är att de hävdar att de har runt en återvinningsgrad 90%. Med odds som detta, är detta program ett utmärkt val för att skydda dessa dyra prylar, och vi har döpt den en av de bästa i världen.

effektivitet

Varför är då oddsen så bra? Effektiviteten laptop spårningsprogram är huvudsakligen baserade på positioneringsteknik som den använder. GadgetTrak använder Wi-Fi för att triangulera platsen för din stulna dator. Företaget hävdar att detta system kan begränsa den plats ner till inom 10 till 20 meter, i de flesta fall, och även så nära som en enskild mätare i vissa. Oavsett om det är en meter eller 20, det är ganska korrekt.

Den brist på ett enda Wi-Fi-system för denna typ av programvara är att det är begränsat till områden som har Wi-Fi. Dessa områden är alltid växer och för närvarande de täcker en bra bit av USA, Europa, Sydkorea, Japan och även valda delar av Australien och Brasilien. Utöver detta är resten av världen ganska mycket hit och miss – med Wi-Fi endast återfinns i delar av större städer. Även i USA och Europa, där det är vanligast förekommande, det finns luckor i täckningen.

Det är därför ett hybridsystem som ingår GPS och cellulära signaler tillsammans med Wi-Fi kanske skulle vara ännu bättre. Mellan de tre du skulle ha täckning nästan överallt, vilket skulle lämna ingenstans för tjuvar att köra. De flesta bärbara spårningsprogram, som GadgetTrak, inte har ett alltför omfattande system som. Och när du har en 90% framgång, häftning på den extra lite inte kan vara nödvändig.

Det finns två viktiga funktioner som GadgetTrak laptop spårningsprogram har. Först av allt, är programvara som stöds av både Mac- och Windows-operativsystem. Det var ursprungligen endast Mac, men ActiveTrak Inc. har sedan lagt till Windows-kompatibilitet också. Detta var ett bra drag från deras sida, eftersom det är en gemensam marknad. Dessutom inte Windows-användare vill skydda sina bärbara datorer också?

Den andra funktionen är webbkameran användning. När detta program är aktiverat, med jämna mellanrum tar bilder via webbkameran. Detta kan resultera i några mycket komprometterande mug shots, vilket potentiellt kan hjälpa polisen spåra upp gärningsmannen lättare och stift brottet till dem.

återställnings~~POS=TRUNC

Laptop mjukvara är tänkt att vara liten nog att gå obemärkt förbi tjuvar, så de tror att de har kommit undan med att stjäla din bärbara dator. När de kommer hem och slå på den, Wi-Fi ansluter upp, och de hamnar med polisen på sin dörr steg med mug shots som GadgetTrak tar. Den lilla storleken innebär att det kan vara smygande så, men det innebär också att installationen är mycket snabb och att själva ansökan är enkel och okomplicerad.

Den GadgetTrak webbplats är lite missvisande. Det mesta av informationen om den bärbara spårningsprogram avser endast Mac, men det är verkligen för Windows också. Trots att behöva en uppdatering, har platsen information om allt du vill veta. De ingår information om vilka funktioner, frågor, systemkrav och mer.

Om du stöter på något som inte kan hittas eller det är oklart, och du vill ha mer information är GadgetTrak support mycket snabb att svara på dina önskemål. Vi skickade ett e-postmeddelande med en fråga som de svarade i mindre än 10 minuter. För det mesta företag svarar inom de närmaste dagarna via e-post och du måste ringa dem för att få ett svar tidigare, men det var inte fallet för oss. Även om detta kanske inte är fallet varje gång eller med varje fråga, kan du vara säker på att ett snabbt svar är på väg.

ActiveTrak Inc. fann ett behov och fyllde den. Som svar på den ökande graden av stulna bärbara datorer, kom företaget med GadgetTrak. Detta är en av de bästa bärbara spårning program på marknaden. Den har en hög återvinningsgrad och ett rimligt pris. Var medveten om att det inte finns någon dataskydd med det, så du behöver särskild programvara för det, men allt som allt gör vad det är tänkt att göra.

Lättanvänd / Installation

Support och dokumentation

Sammanfattning