laptop spårning – Undercover

Globalt framgångsrika är ett sätt att beskriva Orbicule laptop spårningsprogram, Undercover. Företaget är baserat i Belgien, och de är i branschen för att göra program för Mac OS X. Det är ett ganska nytt företag med bara ett par publicerade programvara fungerar under sitt bälte, men hittills har varit ganska imponerande. I sin relativt korta livstid har de redan uppmärksammats av Apple och var även tilldelas en Apple Design Award för användarupplevelsen. Detta är ett företag som strävar efter högsta kvalitet.

Sammanfattning

Vad gör laptop spårningsprogram effektivt, frågar du? Det kommer mestadels ned till vilken spårningsteknik som används. I fallet med Undercover, de använder Wi-Fi-positionering teknik som Skyhook Wireless utvecklas. Detta var den viktigaste platsen motor för många appar tills Apple utformade sin egen version. Oavsett, är det fortfarande en av de mest exakta positioneringssystem, och den används i olika applikationer och även i programvara, som Orbicule s Undercover.

Undercover var en av de första att genomföra webbkameran stöd för laptop spårningsprogram. Vad detta betyder är att när du aktiverar skydd, kommer denna ansökan få tillgång till webbkameran och ta mug shots var 8 minuter – förhoppningsvis för tjuven ansikte. Det kommer också att skicka skärmdumpar med jämna mellanrum, vilket har hjälpt polisen att hitta tjuvar mer än en gång. Detta komprometterande bevis kan vidarebefordras till polisen för att hjälpa stöd i hämtning av din bärbara dator och domen mot den skurk. Om din bärbara dator inte återvinns, erbjuder Orbicule en återbetalning av ditt nuvarande abonnemang.

Tyvärr finns inte tillgängligt för alla Windows-operativsystem denna laptop mjukvara. Ofta företag kommer att utveckla programvara för båda de stora operativsystem, men det är inte fallet här. Det kan ändras i framtiden, men för närvarande Undercover är Mac exklusiv.

Skulle återvinning av din bärbara dator misslyckas, det finns en plan B. När du startar detta kommer din laptop simulera en skärm fel. Tanken bakom detta är att tvinga tjuven att få den reparerad eller sälja den. Hursomhelst kommer de inte att kunna komma åt din privata information, men om det tas som ska repareras, kommer det att rapporteras stulet i databasen och bör varna den som utför reparationer. Samma sak gäller för en person som köper den. Med möjlighet att visa ett meddelande eller ens använda text-till-tal för att informera människor den bärbara datorn blir stulen och att återlämna det till den rättmätige ägaren.

Installationsprocessen är en bris på grund av den begränsade storleken på denna laptop säkerhetsprogram. När det gäller denna typ av mjukvara, om du vill att det ska gå obemärkt, måste det vara små och konsumera en minimal mängd processorkraft. Denna minimalism resulterar också i en enkel layout som är lätt att använda. I grund och botten du loggar in på ditt konto och bara aktivera programmet. Undercover börjar sedan spåra din bärbara läge. Du ges också alternativen för att simulera hårdvarufel på din bärbara dator eller låsa upp det med ett visat meddelande som informerar tjuven att den bärbara datorn är känd för att vara stulen.

Orbicule har en trevlig avdelning för vanliga frågor, men andra än denna sida, inte deras webbplats inte ge en massa detaljer om programvaran. Beviljas, är det bärbara mjukvara, vilket är nästan formlös; men lite mer information om hela processen förskott skulle ha varit trevligt. Om du inte hittar den information du letar efter i FAQ, de ger support via e-post och chatt. Dock är chattfunktionen inte tillgänglig 24 timmar om dygnet, så din bästa insats kan vara att bara skicka ett e-postmeddelande.

De stora vinster för Undercover laptop spårningsprogram är webbkameran stöd, systemövervakning och tecknings återbetalning om din bärbara dator inte går tillbaka till dig i slutet. I framtiden skulle vi vilja se dem lägga Windows-kompatibilitet, men för närvarande endast Mac-användare kan njuta av det skydd som denna mjukvara erbjuder.