laptop spårning – ytterdörr Programvarusäkerhet

Den FrontDoorSoftware Security Produkten är utvecklad av World Computer Security Corp. Detta är ett amerikanskt företag i Colorado som har gett trygghet i mer än 10 år. De erbjuder lite av allt för att skydda din dator. Detta inkluderar kabellås, biometriska skydd, programvara och mer. Men fokus ligger idag på den bärbara datorn mjukvara, och detta företag har en hel del internationell erfarenhet med deras. De hävdar även dina chanser att återhämta sig en stulen dator kommer att öka över 90% med sin laptop säkerhetsprogram.

Sammanfattning

Med hjälp av SkyHookWireless teknik, är denna laptop mjukvara ett effektivt sätt att spåra din dator i händelse av att den är stulen. Det finns en skillnad mellan detta system, dock, och liknande produkter. Skillnaden är att de flesta andra program visar inga tecken på att de är ännu på datorn och när aktiverad, de tyst spåra datorn.

När du aktiverar FrontDoorSoftware säkerhet, men programmet låser datorn upp från början, innan tjuvar även kan få tillgång till något på det. Låsning appliceras med en 1 till 50 tecken lösenord. Sedan, även om operativsystemet inte är igång, mjukvara kan fortfarande vara aktiverad och hjälpa till att hitta din dator. Problemet är att om en tjuv inte kan få på din dator, de är inte troligt att lämna maskinen. Om personen inte lämna datorn på, då den bärbara mjukvara kan inte spåra.

Fokus i FrontDoorSoftware Säkerhetsskyddet är på förlorade bärbara datorer snarare än på stulna sådana. Till exempel är det perfekt programvara för om din bärbara dator är kvar på en flygplats eller kafé och någon finner det. Du kan välja att visa dina kontaktuppgifter så att ärliga människor kan återställa maskinen till dig. Bygger på tanken att de flesta människor är ärliga och inte skurkar, fungerar detta bra. Oavsett, är det här programmet ett bra sätt att skydda den information som lagras på hårddisken.

Oavsett, är det här programmet ett bra sätt att skydda den information som lagras på hårddisken. Om en tjuv inte kan komma förbi dina lösenord, då de inte kan få tillgång till all information på hårddisken. Denna programvara ger också möjlighet att visa ett varningsmeddelande att människor som den här datorn har rapporterats stulen och bör vara tillbaka till ägaren. Du kan visa dina kontaktuppgifter så att ärliga kan få tag på dig att ordna avkastning på din dator.

Den FrontDoorSoftware Security ansökan är bara en enkel nedladdning. Du kan få en enda licens eller flera, men det är fortfarande bara en nedladdning. De har en nedladdning för Windows operativsystem samt Apple, och de arbetar på en version för Linux-användare där ute. Installationen är snabb på grund av den begränsade storleken på denna programvara. När det är på dig, kan aktivera det, ställa in en inloggningskod, skicka ett meddelande via text eller röst och spåra datorn. Allt detta görs genom ditt online-konto från en annan maskin.

Den FrontDoorSoftware Security webbplats har en hel del information om hur denna laptop mjukvara fungerar idén bakom skydd, hela processen, dina skyddsalternativ och statistik återvinning. Det finns inte mycket i vägen för frågor, men det är vad kontaktinformationen är för. De har både en e-postadress och ett telefonnummer som du kan använda för att ställa några obesvarade frågor som du kan ha.

Denna laptop spårningsprogram är både mångsidig och funktionell. FrontDoorSoftware Security vänder sig till bärbara datorer som har antingen förlorade eller stulna, men det är inriktad mer mot dem som går förlorade. Om den bärbara datorn blir stulen, kan det hända att “dörren” låsning hämmar spårningen, eftersom datorn måste vara påslagen för att hittas. Trots detta har denna laptop mjukvara varit framgångsrikt över hela världen, vilket gör det till ett utmärkt skydd alternativ.