Lär dig ryska programvara – 101 språk i världen

Inlärnings programvara 101 språk i världen innehåller samma lärdomar för över 100 språk. Inte bara kan du lära dig att tala ryska, tyska, spanska, franska, italienska eller japanska, men också mindre vanliga språk som isländska, esperanto eller swahili. Engelska och icke-engelskspråkiga både kan lära sig ryska med denna programvara.

Sammanfattning

Även om gränssnittet ser lite föråldrad, är navigering lätt att räkna ut. Gränssnittet är uppdelat i fem flikar: teater, läsning, aktiviteter, uttal och konversation. Varje flik innehåller olika aktiviteter för att utöva en annan aspekt av dina språkkunskaper. Fliken teater använder bilder och text med ryska ord. Som orden visas på behandlingen skärmen, du associera bilden med ordet. Om du gillar spel, är fliken aktiviteter där du tillbringar större delen av din tid. De interaktiva spel inkluderar korsord, ord diktamen, plug-and-play och avkodnings spel.

Fliken läsa fångade det mesta av vår uppmärksamhet. Detta avsnitt ger dig ett segment, ord och fras betydelse som programvaran läser högt. Vi fann det svårt att följa både ryska och engelska samtidigt, och robot berättare gör det svårt att hålla engagerade. De flesta av de ämnen innebär resor och ta sig runt i en rysktalande land. Även om detta är ett bra sätt att acklimatisera sig till uttal ryska, kommer du inte lära sig att läsa kyrilliska från denna sektion. Alla ord är Romanized och stavas fonetiskt. Så i stället för det kyrilliska stavningen, kan du se ZsDRAss-VOY-cha. Även om detta är en klar nackdel om du vill läsa ryska, de aktiverade spänningar hjälper dig att lära talat ryska.

Programvaran har även en fullständig vokabulär finns att lära dig 1500 till 5000 extra ryska ord och fraser. Du kan hitta grammatik och mekanik hjälper till att lära sig begrepp och terminologi. Grammatik Fönstret ger ytterligare exempel på de du ser i programvaran för objekt som ordklasser, meningsbyggnad och köns konjugationer.

Det ryska språket programvara i 101 språk i världen är en fantastisk produkt för globetrotters. Inte bara kan du lära dig ryska överlevnad fraser för att komma runt, kan du också lära dig andra vanliga och ovanliga språk. Eftersom det här programmet stöder så många språk, men du kommer inte att få en expert kurs för någon av dem. Du får lite grammatik och mekanik hjälp med detta program, men det är inte en fristående produkt om du vill lära sig ryska läsning eller skrivning.