lära japansk programvara – Human japanska

Även om många lär japanska språkprogram fokuserar på att tala språket, de ofta försummar grammatik instruktion eller kulturella insikter. Vår Top Ten Bronze Award vinnare, mänskliga japanska, är ett mångsidigt program som inte bara erbjuder talande instruktion men ger också informativa kulturella och grammatik lektioner och detaljerade skriv handledning.

Fundamentals

Human japanska har två nivåer att välja mellan, grundläggande och mellanliggande. Grundnivån är perfekt för studenter som har haft liten eller ingen erfarenhet med språket eller bara behöver en repetitionskurs.

Denna programvara bryter ner begreppen det japanska språket, vilket gör det verkar som om en handledare sitter bredvid dig. I början nivå Programmet har över 40 kapitel, med ämnen som sträcker sig från uttal, väder och teckenuppsättningar för hiragana och katakana i livsmedel och fraser för hälsningar och vanliga frågor som används i vardagliga samtal.

En av de bästa verktygen för detta lära sig japanska programvara är den animerade karaktär funktion som visar stroke med stroke hur man skriver tecknen i hiragana, katakana och kanji. Human japanska slutar inte där med skriv instruktion, eftersom det innehåller användbara tips och förklaringar till varför vissa tecken skrivs på ett visst sätt eller inkludera en extra markering.

Blandade mellan grammatik och vokabulär instruktion är kulturella lektioner som fokuserar på de egenheter i det dagliga livet i Japan som tåg, livsmedelspriser och regionalgeografi. Odlings lektioner är till stor hjälp för studenter som planerar att leva i Japan och för dem som bara vill ha större insikt i varför det japanska folket gör som de gör.

Varje fras eller ord du lär dig med mänskliga japanska har en ljudfil med en infödd talare uttalar det. Du kan också klicka på frasen att öppna en uppdelning av meningsbyggnad, komplett med grammatisk förklaring. Denna programvara kan du inte att spela in och jämföra ditt uttal med ljudfiler.

läromedel

Som du framsteg genom japanska lektioner, är du presenteras med en frågesport i slutet av varje kapitel som låser upp nästa avsnitt. Om du inte vill vänta, kan du välja att låsa upp alla kapitel och studsa runt till de ämnen du vill veta mer om.

Du kan öva din teckenigenkänning med ett minne spel där du vända plattor över och matcha en hiragana symbol till dess ljud skrivit ut med latinska bokstäver.

Human japanska spårar dina framsteg och visar vilka delar och frågesporter du har avslutat, och inkluderar ett riskklassificeringssystem mellan en och fem stjärnor för att visa hur bra du gjorde. Detta lär japanska programvara är kompatibel med nästan alla enheter och operativsystem. Det är en mobil app för både Android och iOS-enheter som smartphones, tabletter, iPhone och iPad.

Tyvärr måste du köpa Human japanska för varje enhet du vill lära sig på. Men eftersom programmet är låg kostnad jämfört med andra rang produkter, är det rimligt att få en för din hemdator och app för att lära på språng. Lyckligtvis kan du ha flera användarprofiler på samma enhet, vilket är goda nyheter för människor som vill lära sig tillsammans, men kan ha olika inlärningshastigheter.

Om du behöver hjälp med programvaran, kan du konsultera listan korta frågor eller maila utvecklare och vänta på ett svar. Human japanska har en aktiv närvaro på Facebook och Twitter och upprätthåller en informativ blogg. Human japanska blogg är full av färgglada bilder av olika platser i Japan, kulturella artiklar och program-uppdatering nyheter.

Human japanska är en stor resurs för att lära sig att tala japanska och erbjuder kvalitet instruktion för nybörjare och mellanliggande studenter. Denna programvara erbjuder stora insikter i den unika kulturen och skrivning av Japan. Eftersom det ger mer än bara en talande läroplan, är mänskliga japanska en av de bästa japanska lärande programvara.

Ytterligare egenskaper

Hjälp och support

Sammanfattning