lära sig engelska – EnglishPod

EnglishPod, en syster produkt av SpanishPod, är en underbar produkt som så professionellt konstruerad att det bör tas på allvar som ett sätt att lära sig engelska. EnglishPod ger en stor fri rättegång som verkligen ger dig en känsla för vad det har att erbjuda. Lektionerna är väl genomtänkt och mycket kulturellt relevant. Praxis Språk erbjuder ett antal stora språklösningar, och EnglishPod är definitivt en av de bästa tillgängliga resurser för att lära sig engelska på nätet.

Sammanfattning

EnglishPod lektioner är av hög kvalitet, och det är uppenbart att dess instruktörer är välutbildade, men vi såg inte bevis på olika dialekter. Med denna brist på variation bland lärare, kunde vi inte ge den här tjänsten högsta betyg i detta område. Men du kommer definitivt att få dina pengar är värt om du väljer att ge EnglishPod en chans. Dessutom, glöm inte att du kan lära av andra studenter, så kolla in gratis prov innan du registrerar dig för full service.

Varje lektion inleds med 10 till 15 minuter ljud. Du kan strömma dessa inspelningar eller ladda ner dem i en mängd olika format så att du kan lyssna på dem på din iPod, smartphone eller annan bärbar enhet. Det finns 300 lektioner tillgängliga, och du kan använda en praktisk sökverktyg för att hitta just det du behöver. Det finns fem lektionsnivåer. Efter att ha lyssnat till ljuddelen av varje lektion, kan du klicka på en flik expansion för att se en lista över de nya ordförråd ord som användes i inspelningen. Där kan du se orden i andra sammanhang i nya meningar. Periodiska frågesporter finns också.

Några av de lärdomar som finns tillgängliga är bara bra, men andra är exceptionella. Vi gillade EnglishPod unika metod för undervisning skrivande, till exempel. Tjänsten har faktiskt en hel lektion åt att skriva ett brev av ursäkt. Vi var dock besviken över att det inte finns några videoalternativ för språkinlärning. Videor är ett bra verktyg för språkundervisning och vi hoppas EnglishPod lägger det här alternativet snart.

Många av EnglishPod lektioner är imponerande, särskilt lektioner på att få ett lån, social trygghet i USA och hur man firar Veterans Day. Det gör ett mycket bra jobb med att undervisa kultur medan undervisning språk. Du kan dock endast använda denna webbplats om du har goda kunskaper i engelska eller om du läser och talar kinesiska. Inga andra modersmål finns.

Eftersom många studenter söker en språk undervisning webbplats som också kommer att förbereda dem för TOEFL och andra tester, kan det hända att EnglishPod inte har vad du behöver.

Sociala medier integration är där EnglishPod verkligen sticker ut. Resurserna för att kommunicera med andra studenter är några av de bästa vi har sett. Webbplatsens forum och diskussioner är starkt används och mycket hjälpsam, till exempel. Grupperna från Kina är mycket aktiva, och det verkar som om dessa elever är alltid lägga till nya forum.

Många konkurrerande webbplatser för att lära sig engelska på nätet erbjuder en-mot-en lärare. Olyckligtvis EnglishPod inte.

EnglishPod är mycket lätt att använda. Du kan enkelt söka igenom 300 lektioner tillgängliga. Det är också lätt att hitta undervisningsinnehåll som listor över ordförråd ord och definitioner. Lyckligtvis kan du klicka dessa ord att höra en talad inspelning av korrekt uttal.

EnglishPod av Praxis är en acceptabel produkt. Den som köper EnglishPod kommer inte bli besviken. Vi skulle vilja ge denna online språkinlärning tjänsten bättre poäng, men utan en-mot-en lärare eller videoklipp, vi kan inte bara säga att EnglishPod är den bästa produkten tillgänglig.