lära sig italienska – Spirito Italiano

SpiritoItaliano är en liten och populär italiensk språkskola i Florens som lär självstudier och undervisade kurser med interaktiva lektioner genom sin kommunikativa undervisningsmetod. De kurser som de undervisar i detta lära sig italienska online webbplats kan anpassas till kapaciteten hos varje elev.

läromedel

enastående funktioner

Deras undervisningsmetod är i huvudsak en kommunikativ strategi, där de grammatiska elementen lärs ut och praktiseras genom samtal. Så, oavsett var du befinner dig, med både röst och video IP, kan användarna delta i samarbete i realtid, dela information oavsett om det är i form av ett dokument, program eller presentation.

Kurserna baseras på ett öppet och kommunikativt förhållningssätt för att förbättra elevernas förmåga att tala. Även om den italienska grammatiken är ganska komplex, alla grammatiska punkter i italienska språket omfattas. Men enskilda lektioner anpassas efter elevernas förmåga, motivation, personlighet och lust. Studenterna kommer att läras ut olika italienska grammatiska punkter med en kommunikativ och gradvis, ägna mer uppmärksamhet åt studentens framsteg än till att studera programmet.

Pedagogiken är mycket kommunikativ och de betonar att alla elever lär känna alla i det italienska språket grammatik. Med andra ord, föredrar de att inte lära grammatik och konversation separat, eftersom deras främsta mål är att göra inlärningen av språket som naturliga och kommunikativ som möjligt.

Med dessa kurser, studenter har också möjlighet att förstå och njuta av de olika aspekterna av den italienska kulturen. Inte nog med att de får för att studera italienska, men de får också lära sig den italienska kulturen genom kurser som täcker historia, konst, musik, mode, affärer, turism, gastronomi, litteratur och film.

Pedagogik

Kursnivåer; Kurserna är utformade för de studenter som vill fortsätta att öva sin italienska språket. Kursen har olika nivåer och klasserna delas av nivåer, nationaliteter, personligheter och inlärningskapacitet. Kursen passar alla studerande och är utformad i enlighet med kapaciteten hos enskilda elever. SpiritoItaliano främsta mål är att anpassa den italienska språkprogram till förmågan hos studenterna, individuellt och i grupp, genom enkel och kraftfull webbkonferenser programvara.

SpiritoItaliano ger en-till-en lektioner via internettelefoni som förbättrar lärandet av studenterna genom att studenterna ska kunna lära sig en läxa utan att vara fysiskt i klassrummet. Webbkonferenser lektioner hjälper dig att interagera, visuellt med läraren och andra studenter trots att läraren skulle vara borta miles, kanske till och med i ett annat land.

Prissättning; Kostnaden för hela kursen är ca $ 1240 och kursen tar cirka fyra veckor att slutföra. Lektionerna bryts ner till 2 timmar per lektion och varje lektion kostar ca $ 31. Det finns också en 40% icke-pant betalas vid tidpunkten för anslutningen.

SpiritoItaliano tillhandahåller teknisk support till sina kunder och hjälp är tillgänglig via telefon, mobiltelefon eller fax. De kan också kontaktas via e-post eller med vanlig post. En avsnittet Vanliga frågor är lätt tillgänglig om det behövs.

Enkel installation; Det är högst osannolikt att du skulle köra in i någon form av tekniska problem. Liksom alla hem studie kurser, är allt som krävs en webbkamera, en mikrofon och hörlurar och Internet Explorer. Använda både röst och video IP, kan användarna delta i samarbete i realtid, dela information om det är i form av ett dokument, program eller presentation. Naturligtvis kvaliteten på kommunikationen kommer att bero på studentens dator och internet-anslutningen.

Att helt enkelt uttrycka det, ger kursen en-till-en lektioner via en webbkonferenser programvara och även god vägledning genom övningar. Även SpiritoItaliano är ett bra ställe att lära sig italienska på nätet, visas kursen möjlighet ibland och kunde göra bättre med mer skriftliga övningar.

handledning

Teknisk support

Sammanfattning