ljusterapilampor – Lightphoria 2017

Den Lightphoria Ljusterapi lampa genererar tillräckligt med ljus för avancerad ljusterapi, plus det kommer med flera nya funktioner för bekväm inställning. Med ett praktiskt resefodral och flera timerinställningar kan du anpassa ditt ljus-terapi erfarenhet.

Detta solljus lampa använder 72 olika LED-lampor. Dessa lampor använder den senaste tekniken för pågående prestanda, som varar upp till 50.000 timmar innan det behöver bytas ut. Denna långa livslängd kan du vara lugn att sollampa kan pågå en livstid. Den fulla kraften i ljusterapi lampa fungerar på ett avstånd mellan en och två fot, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att slutföra dagliga uppgifter utan att flytta ut ur ljuset visningsområde.

Den Lightphoria Ljusterapi lampa har tre olika ljusinställningar. Den låga inställningen genererar ljusnivåer av 5000 lux, genererar mediet inställningen 8000 lux och hög inställning avger en full 10.000 lux. Variationen i ljusnivåer lägger till en nivå av komfort. Du kan börja på den lägsta inställningen och anpassa sig till högre nivåer som dina ögon anpassa sig till ljuset. Detta förhöjer upplevelsen genom att erbjuda en mjuk övergång från mörker till ljus.

Ljusterapi kan återställa sömncykler, så de högsta inställningarna fungerar mest effektivt på morgonen. Den Lightphoria Ljusterapi lampa kommer med en inbyggd timer som automatiskt stänger av efter 15, 30 och 45 minuter, respektive. Denna funktion, tillsammans med lägre ljusnivåer, gör det lättare att justera sena eftermiddagen sessioner. De lägre ljusnivåer, speciellt vid kortare tidsintervall, kan ha en mindre effekt på dygnsrytmen, så att du kan maximera energinivåer under dagen utan att hålla sig vakna på natten.

Detta sollampa använder en sladd anslutning och tillåter inte för batterier. Denna brist på trådlös ström kan komma som en överraskning, som resten av enheten är bärbar. Ljuslampan mäter endast 6,5 tum på den längsta sidan, och det packar undan i en resväska under transport.

Den Lightphoria Ljusterapi lampa fungerar som en resa vänlig behandling av årstidsbunden depression. Den bärbara storlek bidrar till enhetens värde, och även om det behöver ett utlopp för makt, genererar det en mycket ljus.