ljusterapilampor – Zadro 2017

Den Zadro Portable Solljus Machine fungerar som en LED blått ljus lampa. Den levereras med många funktioner för en anpassningsbar upplevelse, men plasten kroppen gör enheten känslig för skador.

Detta sollampa pumpar ut 10.000 lux ljus, som du kan använda med de flesta ljusterapi program för att bekämpa symptomen av årstidsbunden depression och jetlag. Till skillnad från större enheter använder Zadro Sunlight Machine en kombination av 35 LED-lampor för att uppnå dessa ljusnivåer. LED-lampor har flera betydande fördelar jämfört med traditionella glödlampor. Till exempel, dessa mindre lampor lysa med större intensitet utan att generera någon värme, och de pågå i åratal.

Du kan styra ljusintensiteten, också. Denna blått ljus lampa kommer med ombord knappar som justera intensiteten från 10 procent till 100 procent av 10.000 lux. När du trycker på knapparna, ändrar ljusintensiteten omedelbart. LED-lampor förhindra flimmer, och att de inte genererar några surrande ljud. Detta lugna, värme fria prestanda låter dig sätta lampan bredvid annan elektronik utan någon oro för överhettning, och du kan använda det på jobbet utan att skapa ytterligare distraktioner.

Denna lampa är kompakt och bärbar. Den mäter 7,5 inches på den längsta kanten och levereras med en praktisk ställ för att stötta upp enheten. Den sollampa levereras med en resefodral för att skydda den under färd, men enhetens plastkroppen kan kräva ytterligare vård. Plastkroppen kan varp om de utsätts för stark värme eller stora temperaturvariationer.

Blått ljus lampor som Portable Sunlight Machine skapa en unik spektrum av ljus som fungerar med ljusterapi. Det skapar inte UV-strålar, så att du inte behöver oroa sig för solskydd / T eller extra ögonskydd när du använder den. Lampan kan placeras bredvid böcker och datorskärmar, där du kan njuta av erfarenhet från en periferi, och du kan justera intensiteten efter behov.

Denna enhet levereras med en intern timer och klocka. Enheten är batteridriven och du kan köpa en adapter för laddning. Solen lampans frontdisplayen använder bakgrundsbelysning som lyser upp information även när lampan primära lampor är släckta. Alla dessa funktioner mervärde till en stationär upplevelse men kan inte hjälpa mycket när de används för utomhusaktiviteter.

Den Zadro Portable Sunlight Machine använder kraftfulla blå LED-lampor som kan hjälpa till med ljusterapi. Den innehåller flera anpassningsbara funktioner, så att du kan välja ljusintensiteten som fungerar bäst för dig, men plasten fall inte tål robust utomhusbruk.