logo design mjukvara – Fuelmybrand

Fuelmybrand är en logo design tjänst som är stolt över att skapa professionella egna logotyper och odla varumärkesidentitet genom ett brett utbud av designtjänster. Det börjar allt med logotypen.

Sammanfattning

Det finns fem logo design paket. Det första paketet är för logo reparation. För $ 99, kommer din nuvarande logotyp genomgå tre omkonstruktion och två versioner. Detta är ett stort paket om du redan har en logotyp, men du känner för det behöver uppdateras eller förbättras. Om du vill ha en helt ny egen logotyp, startpaketet, som kallas “Octane,” kommer med sex koncept logotyper och obegränsad revideringar för $ 199. Detta paket är jämförbar med andra startpaket till samma pris.

Eftersom paketen fortsätter att uppgradera, öka antalet koncept logotyper får inte i samma takt jämfört med liknande paketavtal med andra online logo design företag. Den Propan paketet är $ 299 och omfattar inte ytterligare konceptlogotyper. Det omfattar brevpapper och en rita session. Performance-paketet är $ 399 och endast omfattar sju koncept logotyper förutom brevpapper. Detta helt enkelt inte jämföra med de paket som finns tillgängliga med de bästa logo design företag. De flesta begrepp som du kan köpa är 10 för $ 445, exklusive brevpapper.

Fuelmybrand portfölj har 428 logotyper. Denna portfölj är medelstora med massor av exempel för att undersöka med ett kritiskt öga. Det är uppdelat i 40 teman, vilket gör att du kan hitta logotyper för företag som liknar din organisation. Ägna stor uppmärksamhet åt logotyper designers har gjort kommer att ge dig några idéer om vad man ska förvänta sig som en slutlig logotyp.

En av de stora aspekterna av Fuelmybrand är den fria konsultation med en design expert. Detta gör att du kan ha alla dina design frågor besvarade och farhågor quelled innan du gör några köpbeslut, vilket är viktigt eftersom ingen av de paket kommer med en policy för återbetalning. Med det begränsade antalet koncept logotyper tillåts, hade du bättre dra full nytta av de obegränsade revideringar.

Eftersom Fuelmybrand fokuserar på att utveckla varumärkesidentitet, det finns många ytterligare tjänster tillgängliga som andra logo design tjänster inte erbjuder förutom papper och webbdesign. Detta inkluderar en Flash logo design, som är en animerad logotyp som du kan använda med din webbplats. En 3D logo design service förvandlar din 2D logotyp till en tredimensionell konstruktion. En broschyr tjänsten design kataloger och broschyrer för dina produkter. Det finns också menykortdesign, kommentera kortdesign, förpackningsdesign, produktetiketten konstruktion, nyhetsbrev design och mer.

Fuelmybrand har många ytterligare tjänster som finns tillgängliga för att odla din organisations varumärkesidentitet och varumärkeskännedom. Du kan få en kostnadsfri konsultation med en design expert innan du gör några köpbeslut. Detta kan hjälpa dig att avgöra vilken logotyp paket är bäst för din organisation och ge dig idéer om hur Fuelmybrand kan hjälpa dig att sätta din logotyp att använda. Men antalet koncept logotyper som erbjuds i paketen inte matchar priserna jämfört med andra logo design företag.