lokal marknadsföring automatisering – Mindmatrix 2017

Mindmatrix erbjuder försäljning Enable programvara för lokal automationsnivå av marknadsföringskampanjer och kanaler. Syftet med detta program är att göra det möjligt för oberoende representanter och säljare att hitta och engagera framtidsutsikter. Det erbjuder 22 områden av samordning för att hjälpa dig att spara tid och pengar att hantera din marknadsföring och utbildning.

Mjukvaran finns flera sätt att säkerställa varumärkes efterlevnad. Först hjälper det dig att skapa en marknadsföring playbook som ger era företrädare all företagsinformation och säljverktyg de behöver för att marknadsföra dina produkter. Dessa inkluderar frågor från kunderna. Därefter ger den programvara så att dina representanter kan komma åt spelböcker och registrera sina försäljningsaktiviteter så att du har en fullständig bild av vilka dina reps når och hur väl de lyckas. Programmet ger också märkesvaror men personligt kanalmarknadsföringstillgångar. Detta låter dina lokala representanter skapar reklam samtidigt hålla sig till företagets varumärke. Det kan också automatisera marknadsföringskampanjer via sociala medier eller e-post.

Den Mindmatrix kanalhanteringslösning hjälper dig att samordna med alla dina medarbetare. Du kan köra företags annonskampanjer samtidigt få lokala ledningar och lansera produkter internt och till dina kunder. Med det kan du optimera följa igenom på leads, skapa personliga marknadsföringsmaterial och skapa en central knutpunkt för den lokala marknadsföringen.

Denna programvara samordnar också utbildning, inte bara för nya säljare utan även för återförsäljare och distributörer. Med en centraliserad utbildningsportal, kan du se alla dina anställda och medarbetare ansluter sig till företagets standarder och normer. Slutligen ger det automatiserad bly poäng, så att dina säljare kan koncentrera sig på de bästa möjligheterna. Kombinerat med övervakning av prestanda och personlig marknadsföring, kan det bidra till att öka deal avslutningar och merförsäljning priser.

Mindmatrix har en stark mobil komponent, vilket är viktigt, eftersom de flesta mobila sökningar lokalt centrerad. Det har verktyg för att använda mobil teknik för att tillkännage nya produkter, genomföra undersökningar eller tävlingar, och ställa in varningar för att tillkännage den lokala försäljningen via mobila enheter.

Denna programvara integreras med över 15 kunder resurshantering program som Salesforce, Oracle och Microsoft Dynamics. Mindmatrix hjälper fri din marknadsföring team av repetitiva uppgifter, plus det ger dina säljare en standard och lättillgänglig Playbook från att verka. Dessa kan bidra till att spara tid och pengar för ditt företag.