luftfuktare – Sunpentown SU-4010 2017

Sunpentown gör en effektiv ultraljud luftfuktare som fuktar luften effektivt och fungerar tyst nog för att tillåta sova utan avbrott av någon irriterande maskinljud. SU-4010 modellen producerar höga halter av fuktig luft för att lugna symptomen på allergier, förkylningar och influensa.

Sammanfattning

Den Sunpentown SU-4010 matar ca 2,5 liter vatten per 24 timmar och är idealisk för rum upp till 500 kvadratfot i storlek. För att undvika överdriven kondensation, om du använder denna luftfuktare i ett mindre rum, måste du ställa in dimman nivå låg. Detta är lätt att göra med den justerbara ratten sitter på framsidan av maskinen.

Tyvärr, medan du får hög fuktighet utgång med denna enhet, du får inte en inbyggd hygrostat att mäta den faktiska fuktighetsnivån du når i atmosfären i ett särskilt rum.

Enheten körs för en imponerande tid, cirka 12 timmar, på luftfuktare inställningen cool-dimma. Du får något mindre driftstiden, cirka 10 timmar, om du använder detta som en varm-dimma luftfuktare, men som fortfarande är bra, som vem som helst som har upplevt obehagligt överbelastning av sjukdom kan intyga. Du kommer att behöva fylla på 1,1-liters tank när någon av dessa intervall slutar, eller, naturligtvis, om vattentanken sinar.

Tillsammans med en nästan ljudlös drift, gör detta långvariga tid Sunpentown SU-4010 luftfuktare idealisk för återfuktande luften medan du vilar eller sover.

Detta Sunpentown s cool-dimma inställningen gör det en bra luftfuktare för en baby eftersom barnläkare rekommenderar cool-dimma fuktning för ungdomar. Varm dimma kan bränna dem om små kommer för nära, och det uppvärmda vattnet i enheten är alltid en tipprisk. För vuxna är varm dimma idealisk för att värma luften i ett kallt klimat, men båda inställningarna är lika effektiva i att skapa bekväma, fuktig luft.

Sunpentown innehåller ett utbytbart filter med SU-4010 för att förhindra att mineraler som kalcium och magnesium från att bygga upp inuti enheten. Dessa mineraler gör normalt kranvatten hårt och kan förkorta livslängden för enhetens inre delar om de samlas inuti.

Ultraljud luftfuktare använder vibrationer för att omvandla vatten, och alla dess komponenter, i dimma. Vatten som innehåller en hög nivå av föroreningar förkortar inte bara en luftfuktare rörelse liv men också avger en fin vit damm i luften. Svaret på båda dessa frågor, som är typiska för ultraljud luftfuktare, är att använda och byta filter enligt tillverkarens anvisningar. Om du vet att din vatten är svårt, kanske du vill byta filter oftare.

Du får ett filter när du först köpa denna enhet, men du måste köpa en ersättare varje halvår, vilket är vad tillverkaren rekommenderar, och prislappen är en allvarlig nackdel.

En av maskinens lovvärda inbyggda säkerhetsfunktioner är en automatisk avstängningsfunktion. Om luftfuktare får slut på vatten under drift, stängs maskinen helt enkelt av sig själv. Detta sparar el och skyddar enhetens rörliga delar från överhettning, vilket minskar risken för brand.

En av de mest framträdande dragen i Sunpentown SU-4010 är dess långa, tunn design. Det gör en stor skillnad om du har begränsat utrymme. Vid en bredd på drygt 5 inches, passar denna enhet i många platser som är helt enkelt för liten för andra luftfuktare.

Trots enhetens snäv storleks, håller tanken mer än en liter vatten, vilket är mycket att hålla fuktaren igång för en längre tid. När du behöver fylla på klara tanken, skiljer den lätt från basen och med hjälp av den inbyggda handtag, är lätt att transportera till diskbänken.

Detta Sunpentown SU-4010 luftfuktare ingår ett års garanti, som är acceptabelt och ganska vanligt i världen av luftfuktare. Skulle du stöta på problem, kan du ringa ett gratisnummer på tillverkarens webbplats. Dessutom kan du skicka ett mail till tillverkaren. Det finns också en produkt manual du hittar på bolagets hemsida.

Den Sunpentown SU-4010 Dual dimma luftfuktare har snygga, tunna linjer som gör det möjligt att passa bekvämt i små utrymmen. Luftfuktaren har både varm- och kalldimma inställningar och fungerar effektivt i medelstora till stora rum. Även om det är dyrt att byta ut avsaltningsfiltret är filtret effektivt för att förebygga ohälsosamma och ful damm i ditt hem, och det skyddar också de mekanismer inne i befuktningsenheten.