mac gratulationskort programvara – Hallmark kort Studio för Mac 2017

Redaktörens anmärkning: Hallmark Card Studio för Mac 2017 finns nu tillgänglig. Klicka på knappen Köp tar dig till den här versionen för köp. Tillverkaren listar nya versionen erbjuder följande funktioner: 9.400 fördefinierade kort och projekt; 17,00 förstklassigt grafik- och importera bilder från iPhoto och Facetime kameror. Vi kommer att utvärdera, rang och granska 2017 versionen när vi nästa uppdatera Mac gratulationskort programvara recensioner. Samtidigt kan du njuta av vår granskning nedan om Hallmark Card Studio för Mac.

Design egenskaper

Hallmark Card Studio för Mac har tusentals kort, e-kort, brevpapper stilar, vykort, kalendrar, fotoramar, inbjudningar, meddelanden och scrapbooks som du kan anpassa. Du kan också skapa dina egna projekt från scratch. Detta Mac gratulationskort programvara är speciellt utformad för att ge dig snygga gratulationskort. Hallmark gör det lätt att hitta ett kort för ett specifikt tillfälle och justera formuleringen att skräddarsy den. Av dessa skäl och mer, är Hallmark kort Studio vår Top Ten Gold Award vinnare.

Sedan 1910 har Hallmark sålt kul och sentimentala kort. Med Hallmark Card Studio för Mac, kan du göra personliga Hallmark kort från ditt hem. Programmet ger mer än 16.000 bilder och 8500 premade Hallmark kort och projektmallar som du kan använda. Bland de fördefinierade kort hittar du födelsedag, “få väl snart”, “bara tänker på dig”, semester, pension, studenten och andra specialhändelsekort. Det finns kort för kvinnliga släktingar, manliga släktingar, barn, tonåringar och unga vuxna. detta hälsningskort program för Mac Dessutom erbjuder kort på spanska.

De projektmallar i detta kort göra programvara för Mac inkluderar kalendrar, meddelanden, inbjudningar, kuvert, etiketter, fotoramar, vykort, brevpapper och scrapbooks. Du kan skicka inbjudningar för årsdagar, brud- och baby shower, bar och bat mitzvahs, födelsedagar, dop, semester och middagsbjudningar och pension. Dessa mallar finns i olika former och storlekar. Till exempel, kan du skriva ut mönster på kuvert som håller kort med ett företag, kvartal eller enstaka gånger.

Du kan använda dessa kort och mallar som de visas, eller så kan du anpassa dem med clip art och genom att justera teckensnitt och text. ClipArt varierar i detalj från enkla lådor och pilar till bilder av landskap och ritningar av djur.

De färdiga kortdesigner innehåller högkvalitativa bilder och text som du förväntar dig av en färdigköpta Hallmark-kort. Du hittar kort teman för födelsedagar, helgdagar och andra speciella tillfällen. Om du vill ha en humoristisk eller sarkastisk kort, kan du använda en mängd olika faktorer för att utforma ett kort från grunden. Programmet har ett stort urval av teckensnitt. Det har också skiktning alternativ som gör att du kan placera grafik bakom text.

redigeringsverktyg

Menyalternativen för Hallmark kort Studio för Mac är tydligt märkta och prydligt organiserade. När du väljer en fördefinierad kort, kan du titta på ett antal miniatyr inom en kategori, till exempel fars dag kort för gudfäder. När du hittar en du vill, kan du klicka på Visa för att se en större version av kortet. Därifrån kan du importera bilder, lägga till text, ändra teckensnitt och storlekar, och göra andra ändringar.

Detta gratulationskort programvara för Mac gör det enkelt att importera bilder från iPhoto. Du kan använda dra och anpassa verktyg för att flytta bilden på plats, och ändra storlek och beskära det på det sätt du vill. Om du väljer att skapa en egen kort, kan du välja storlek och orientering av kortet, lägga till grafik, infoga former och skriva text.

Hallmark Card Studio för Mac-program fokuserar på att ge dig redo att använda kort mer än verktyg för att justera utseendet på kort eller bilder. Men gör det har verktyg för att justera storleken på bilderna på sidan och placera bilderna på korten. Du kan även justera vissa aspekter av fördefinierade kort, såsom storlek, typsnitt och färg på texten. Du kan också justera kerning – inställningen bokstäver närmare varandra eller längre ifrån varandra än vanligt – och slå på ligatur verktyg som gör det möjligt att kombinera två eller fler bokstäver med en stroke eller bar.

Detta Mac gratulationskort programvara har inte många fotoredigeringsverktyg. Om du vill beskära, vända, rotera eller göra andra justeringar i dina bilder, måste du göra detta på ett annat program, t.ex. iPhoto. Hallmark Card Studio för Mac saknar också verktyg för att fixa röda ögon, repor, fläckar, fokus och färg i bilder. Fler redigeringsverktyg skulle göra denna ansökan ännu bättre.

Sammantaget designfunktioner i denna Mac gratulationskort programvara är fasta, men delningsfunktioner kan använda vissa förbättringar. Hallmark Card Studio för Windows kan du skicka e-kort med musik bifogas, men Mac-versionen inte. Många av de andra Mac-program vi granskat har möjlighet att ladda upp projekt direkt till Facebook och Flickr, men Hallmark kort Studio för Mac innehåller inte den här funktionen heller. Däremot kan du enkelt spara projektet som en PDF eller JPEG-fil och ladda upp den till din favorit delning webbplats manuellt.

Hallmark Card Studio erbjuder teknisk support online via en webbplats som heter SoftCity. Det finns en länk från det officiella kännemärke platsen till supportinformation sidan SoftCity.com. Programvaran tekniska support är enkel att förstå, med en live online chattjänst, vanliga frågor och expertråd. Du kan söka efter populära bidrag, inklusive handledning, recensioner, nyheter, frågor och samtal. Om du inte kan hitta ett svar på din fråga, kan du alltid använda SoftCity s skapa egen fråga tjänst för att få ett svar från gemenskap av användare och experter.

Delning

företrädare kundservice är vänlig och kunnig om programvarans kapacitet. Vi kunde lösa vår enkla tekniska problem inom några minuter med hjälp av online-chattjänsten. Du kan få svar på de flesta frågor på webbplatsen eller via e-post. SoftCity uppmuntrar dig att använda e-post och online-supportalternativ innan du ringer kundtjänst, eftersom telefonen väntetider kan vara lång.

Hallmark Card Studio för Mac ger dig de verktyg du behöver för att göra skräddarsydda Hallmark kort hemma, om inte riktigt lika många redigering och delningsverktyg som vissa andra program erbjuder. Den intuitiva gränssnitt och riklig fördefinierade kort och mallar gör denna Mac gratulationskort programvara svårt att missa. Hallmark Card Studio för Mac kan du skapa digitala mästerverk att dela med viktiga personer i ditt liv.

Hjälp och support

Sammanfattning