mac gratulationskort programvara – iCollage 2017

iCollage hjälper dig att skapa personliga gratulationskort för vänner och familj utöver kalendrar, scrapbooks och fotokollage. Detta kort gör programvara för Mac levereras med 40 mallar och möjlighet att ladda ner mer, även om nedladdningen inte fungerade under vår utvärdering. Du kan också välja från 40 clip art-bilder och mer än 700 typsnitt. Detta Mac gratulationskort programvara ibland förlorade objekt på våra kort när vi tryckte Ångra och redigeringsalternativ är begränsade till vissa delar av mallen.

Sammanfattning

Även den senaste versionen av iCollage förment fast några av anledningarna till programvaran vara instabil, fortfarande märkte vi att det hade några problem. Knappen Ångra verkar inte fungera när vi redigerade bilder. Istället för att gå tillbaka ett steg, skulle bilden helt försvinna.

Det är lätt att anpassa iCollage kort, men du har inte många alternativ att välja mellan. Det finns betydligt färre clipart bilder jämförelsevis. iCollage har 40 och den näst lägsta i vår jämförelse har 16.000. Du har några alternativ, men. Du kan lägga till effekter, justera färgen på importerade bilder och lägga till masker till din design. Du bör kunna spara dina favorit clip art till en favorit fil. Du skulle då kunna få tillgång till den här clip art för varje projekt. Vi kunde inte få den här funktionen ska fungera, dock.

Med denna programvara kan du justera exponeringen, färgton, gamma, mättnad, kontrast, ljusstyrka och fokus för dina bilder. Du kan ändra storlek och rotera bilder och ClipArt. Du kan importera bilder från iPhoto eller iSight, men iCollage inte ger dig verktygen för att beskära, ta bort röda ögon eller åtgärda eventuella brister.

Det största problemet med iCollage är att många av verktygen inte fungerar ordentligt. Till exempel, den cirkulära verktyg som låter dig rotera bilden aldrig fungerat rätt. Halva tiden det inte ens svara på våra klick, men när den gjorde det, skulle bilden helt enkelt försvinna.

Du kan kontakta kundtjänst via e-post, chatt eller telefon. Wonders har en manual för iCollage på sin webbplats, men det täcker bara grundläggande information och tar inte upp några avancerade funktioner. 24-sida snabbguide på programmet är en mycket mer informativ. Webbplatsen för denna Mac gratulationskort programvara har också en instruktionsvideo. Det rör sig typ av snabb och saknar verbal instruktion, men det är fortfarande informativ.

iCollage Mac har några buggar i sin design, men du kan göra roliga kort med detta hälsningskort programvara för Mac. Det är inte den bästa Mac gratulationskort programvara, men du kommer att kunna göra korten du kommer att njuta av, även om det finns några problem med några av de verktyg och funktioner. Om du bestämmer dig för att få detta gratulationskort programvara, rekommenderar vi att hålla en snabbguide till hands.