mac hårddisk återvinning – R-Studio för Mac 2017

Utvecklad av R-verktyg Technology, är R-Studio för Mac utan tvekan den mest kraftfulla Mac hårddisk återvinning lösningen på marknaden, så länge du har tålamod att lida genom sin stora inlärningskurva. De kriminaltekniska uppgifter återhämtning kapacitet är överträffas av någon av produkterna i vår granskning. Den har en funktionell hex editor, så att du kan manuellt patch-fil block tillsammans. Även om vi inte testa hex editor, om du är en avancerad användare, du skulle kunna återhämta sig delvis överskrivna filer med den. Med bara den djupa Scan Tool i våra tester, hade den mest konsekvent bra resultat för alla filtyper, aldrig doppa under 98 procent. Dessutom genomsökningen och återhämtningen är mycket snabb. Den stora fångsten är den svåra gränssnittet. Trots detta, R-Studio för Mac tjänade Top Ten omdömen om Silver Award för bästa Mac hårddisk återvinning programvara.

bild Recovery

Våra tester simuleras två gemensamma dataförlust scenarier – förlorade filer och formateras driv. Vi körde flera tester av varje scenario på flera enhetstyper för att bestämma återvinningen av olika filtyper. R-Studio för Mac registreras en exceptionellt bra resultat i varje test som vi sprang, och detta är bara toppen av ett isberg när det gäller vad den kan göra.

Foton är lätt att återhämta sig. Detta är uppenbart i den extremt höga återvinnings framgång som de flesta produkter vi granskat hade för båda testerna. R-Studio återvinnas 99 procent av de förlorade bilder. Överraskande, är detta faktiskt den genomsnittliga framgång bland de produkter vi testade. Detta är dock den enda genomsnittliga återvinningsgraden att R-Studio skulle spela i alla våra tester.

R-Studio antecknade också en 99 procent framgång med omformatetestkörningar, vilket är en procent över den genomsnittliga återvinningsgraden i våra tester. Du kanske tror att en en procents skillnad är inte mycket, men när man betänker att en procent av en 1 TB hårddisk är 10GB, du faktiskt tittar på skillnaden mellan tusentals återvunna bilder. Som sagt, den bästa Mac hårddisk återvinning programvara i vår granskning hade ett foto återvinningsgrad på 100 procent på både test.

För dokument, är R-Studio nästan oöverträffad. Det räddade 100 procent av dokumenten under förlorade filer test. Den genomsnittliga återvinningsgraden för dokument bland de produkter vi testade var 76 procent. Denna 24 procent skillnad är enorm. Om du är ute efter att återhämta sig kritiskt redogöra för ditt företag eller en uppsats, R-Studio för Mac ger dig den bästa chansen.

Med formateras disktesten, sjönk andelen framgångsrika till 98 procent. Men det är även 17 procent över den genomsnittliga återvinningsgraden för dokument för detta test. Det finns bara en Mac hårddisk återvinning programvara app med en större framgång.

dokument Recovery

Du kommer inte hitta en Mac hårddisk återställningslösning med en bättre framgång när återvinna förlorade filer än R-Studio. Detta framgår av dess 100 procent återvinningsgrad av filmer och musik. Ingen annan produkt i vår återhämtade alla videor och musik i den förlorade filen testet. Så om du behöver för att återhämta videor familj eller ditt musikbibliotek, det finns inget bättre tillämpning.

Återvinningsgraden doppas till 98 procent i de omformaterade testkörningar. I detta test, R-Studio återhämtade framgångsrikt 100 procent av musikfiler, men misslyckats med att återvinna flera av MP4-filer. Märkligt nog var de MOV filer återvinns som MP4-filer, av vilka de flesta var spelbar. De oåterkalleliga videor dök upp först återvinnas helt, men de spelade bara en svart skärm utan ljud. Ändå är 98 procent återvinningsgrad imponerande med tanke på att den genomsnittliga återvinningsgraden för detta test bland produkterna i vår granskning var 67 procent.

Den största anledningen till R-Studio för Mac är inte toppen Mac hårddisk återvinning programvara i vår är ett gränssnitt. De allra flesta människor som vill återskapa förlorad data kräver en app som går dem genom processen med så lite inlärningskurva som möjligt. Mac hårddisk återvinning programvara är typiskt bara användas en gång eller två gånger. Användare inser generellt att det är viktigt att säkerhetskopiera data efter en dataförlust och behöver bara en gång. Som sådan, vill du inte att navigera en onödigt komplicerad gränssnitt. Om de flesta Mac återvinning program har gränssnitt som är som att sitta i baksätet på en taxi, då gränssnittet för R-Studios är som att kliva in i cockpiten på en 747.

Installationsprocessen fick ett B, som är genomsnittliga. Du kommer inte att uppleva några hinder när du installerar den. Det tog bara vår testare nästan 15 minuter. Men skanningen och återställa stadier fick en C-, och detta är generösa. Det finns inget att hjälpa dig att flytta från ett stadium i processen till nästa. Det tog vår testare under 30 minuter för att räkna ut hur att återställa data efter skanningen klar. Gränssnittet är invecklad och oorganiserad. Denna programvara har en enorm inlärningskurva, vilket är något du inte vill ta itu med när du har upplevt dataförlust.

På ett bra sätt, spelade vi mycket höga hastigheter för skanning och återvinningar på både hårddisken och SSD. HDD skannades vid en hastighet av 110SE per timme och den SSD med en hastighet av 330GB per timme. Dessutom utvanns det data med en hastighet av 110SE per timme på hårddisken och 160 GB per timme på SSD. Den kombinerar en stor framgång med höga hastigheter, vilket innebär att du kommer att kunna komma förbi denna olyckliga dataförlust erfarenhet snabbt, så länge du kan komma förbi den svåra gränssnittet.

Du hittar ett stort stöd från R-Verktyg Teknik för R-Studio. Du hittar användarmanualer på hemsidan, som är enorm jämfört med Mac manualer återhämtning. Du har också tillgång till handledning och artiklar på webbplatsen som hjälper dig att få ut det mesta av programvaran. R-Tools är en av de få utvecklare med ett användarforum på hemsidan. Användaren forum är en stor resurs eftersom det ger dig tillgång till experter som använder detta program hela tiden.

Video & Music Recovery

R-Studio för Mac är en av de bästa Mac hårddisk återvinning appar i vår granskning. Detta är en produkt som genomgående återvinner alla typer av filer. I varje test vi utfört, framgång aldrig doppas under 98 procent. Dock är gränssnittet mycket svårt att navigera och kräver en betydande inlärningskurva, vilket inte är idealiskt för de flesta användare.

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning