mac Internet-säkerhetsprogram – Kaspersky Security för Mac 2017

Mac Internet Security har blivit lika nödvändigt som Windows säkerhetsprogram, som är varför vi rekommenderar något som Kaspersky Internet Security för Mac. Mer än antimalware och nätfiske, har det föräldrakontroll och ett virtuellt tangentbord för att skydda dig under onlinetransaktioner. Dessutom denna Mac säkerhetsprogram upptäcker även Windows-virus så att din Mac inte kommer att infektera datorer.

Sammanfattning

Kaspersky Mac säkerhetsprogram har användbara funktioner. Till exempel, alla skanningar efter den första en är snabbt eftersom det bara skannar dessa filer som inte redan skannats. En annan användbar funktion är det virtuella tangentbordet, vilket förhindrar identitetstjuvar från att fånga din skärm eller tangenttryckningar när du bank eller handla på nätet.

Föräldrar kan blockera barn från oönskad uppmärksamhet på sociala nätverk och hindra dem från att dela dina telefonnummer eller kreditkortsnummer. Det låter föräldrar hindrar barn från att gå till olämpliga webbplatser och det är möjligt att övervaka eller begränsa den tid som barnen tillbringar på nätet.

Kaspersky Mac säkerhetsprogram har en Mac användargränssnitt som överensstämmer med Mac-användare gemenskap förväntningar. Hjälp är sammanhangsberoende. Det är en manuell nätet tillsammans med produktspecifika stöd. Du kan använda chat, telefon eller e-post för att nå teknisk support. Supporttekniker svarar på online chat eller telefonsamtal varje dag i veckan (med undantag för vissa helgdagar) från 05:00 till 23:00, Eastern Time.

Denna Mac säkerhetsprogram är en av de bästa i kategorin för ett antal skäl. Förutom att bevisa sig vara en effektiv upptäckaren av Mac malware, mops det också upp alla Windows skadliga program som den stöter på för att hindra dig från att infektera någon av dina vänner som använder datorer. Och eftersom nätfiske är nu ett hot som är lika med eller större än skadlig kod, Kaspersky Internet Security för Mac innehåller nätfiske. Det ger också åtgärder för att hålla dig säker under Internetbank och shopping. Teknisk support är tillgänglig för utökade timmar varje dag i veckan.