mac projektledning programvara – Celoxis 2017

Celoxis, en enkel Mac projektledning programvara, har många användbara funktioner för att få ut mesta möjliga av varje projekt ditt team arbetar på. Dess enastående egenskap är ramen för att bygga anpassade applikationer och en fullständig APIS guide. Men om du inte vill skapa anpassade program för din Mac projektledning programvara, måste du välja att lägga till fördefinierade appar till projektledningssystem.

Sammanfattning

Dessutom är Celoxis kompatibel med alla populära stationära och mobila webbläsare och inkluderar stöd på sex olika språk, inklusive förenklad kinesiska.

Denna enkla projektledning programvara för Mac är enkel att navigera och har en strömlinjeformad instrumentpanel. I våra tester, granskare fann grundläggande funktioner, såsom att skapa projekt och uppgifter och lägga resurser utan utbildning, relativt lätt.

Celoxis ger dig möjlighet att skräddarsy instrumentpanelen, vilket gör det ännu enklare att använda eftersom den kan anpassas till lagets behov. En aspekt som hjälpte Celoxis sticker ut i våra tester var den mobila versionen. Ofta driver ett projektledningssystem från din mobila enhet kan vara en besvärlig process; dock Celoxis “mobila versionen var lika enkel att använda som den stationära versionen.

Celoxis låter dig hantera flera projekt samtidigt och är kapabel att hantera de frågor som för varje projekt. Celoxis analyserar risker och önskemål varje projekt; baserat på denna information hjälper dig att rangordna och prioritera dina projekt som bäst anpassa din lagets mål.

Denna programvara har en unik miljö som prioriterar projekt baserade på resursförsörjning, vilket effektiviserar era planeringsprocesser. Även om denna Mac projektledning programvara möjliggör automatisk planering, det kommer också med ett godkännande app, så att du kan godkänna varje projekt innan den aktiveras.

Celoxis hjälper dig att planera dina projekt med komplexa resurshanteringsverktyg, mallar, Ganttscheman och anpassade alternativ. Den interaktiva Gantt-schemat kan anpassas för att visa frågor och laddnings förfrågningar inom projektet. Detta Mac projektledning programvara innehåller en resurs belastningsdiagram, som ger en visuell representation av din resurs tillgänglighet.

När du börjar ditt projekt, spår Celoxis dina utgifter, hanterar godkännanden, projekt kostnader och övervakar uppgiften färdigställande och framsteg. Du har möjlighet att köra anpassade rapporter hela projektet på något område. Detta gör det möjligt att belysa områden av intresse och sätta fingret på potentiella svagheter.

Liksom många Mac projektledningsverktyg har Celoxis avancerade samarbetsfunktioner, som gör det möjligt för medarbetare, intressenter och kunder att hålla dig uppdaterad med projektets framsteg. Dessa verktyg inkluderar delbara kalendrar och Google delning.

När projektet är klart, kontrollera avancerade rapportfunktioner varje område av projektet för att säkerställa att det var korrekt ifylld. Du kan skapa anpassade rapporter eller använda en av de tillgängliga mallarna. Du kan köra rapporter på ett visst område eller ett objekt eller en mer omfattande rapport av projektet. Dessa rapporter kan delas via e-post eller en CSV Excel nedladdning.

Celoxis använder säkra servrar och kommer med stark-programvara säkerhet. Om du har känsliga data eller arbete i en bransch som reglerar datasäkerhet är Celoxis ett bra val. Celoxis servrar är SSAE 16- och ISO 27001-kompatibla.

Fysiskt är servrarna skyddas med begränsad tillgång, rygg generatorer och extra batterier i fall av ett strömavbrott. Dessutom lagras data georedundantly, så i off chans att en server förstörs, är dina data lagras säkert någon annanstans.

Medan de flesta Mac projektledningssystem erbjuda personlig utbildning, Celoxis erbjuder främst avlägsna utbildning. Detta är en nackdel i kundservice; dock, är fjärr utbildning Celoxis erbjuder omfattande. Du kan nå kundtjänst 24 timmar om dagen, fem dagar i veckan. Konton kommer med 2 GB datalagring per månad och integrera enkelt med Google Drive och Sharepoint. Anpassade integrationer är tillgängliga om du inte använder någon av dessa plattformar, men det finns inget stöd för att skapa dessa integrationer.

Eftersom Celoxis finns tillgänglig på flera språk, är det bäst för globala team. Det erbjuder säkra servrar för dina data om du handskas med känsliga uppgifter. Dessutom har det fasta rapporteringsverktyg för varje steg i projektet. Totalt sett är det enkelt att använda både stationära och mobila versioner.