mac Remote Desktop programvara – WebEx PCNow Remote Desktop for Mac – Top Tens

WebEx PCNow produkten är särskilt användbart när det gäller säkerhetskopiering och synkronisering. Detta Mac Remote Desktop programvara automatiskt backup 5 GB data när du installerar programvaran. Det finns också alla grundläggande fil visning och fjärrverktyg för skrivbordshantering förväntas. Men för att överföra filer från en dator till en annan, filerna måste backas upp innan överföringen.

Funktioner

WebEx PCNow har en tillräcklig uppsättning funktioner. Det finns avlägsna utskriftsfunktioner och även fjärr ljud. Du kommer att kunna strömma ljud och andra mediaprogram från en dator till en annan. Det finns dock vissa funktioner som saknas i Mac Remote Desktop programvara.

Vi hittade vägen Mac Remote Desktop programvara överför filer att vara irriterande och svårt att förstå. När du installerar programvaran kommer en uppmaning som guidar dig genom en datasäkerhetskopieringen. När filerna backas upp, kan du dela dem, och endast de filer över anslutningen. Vi var lite avskräckta av detta extra steg som är anledningen till att vi inte tror att det var den bästa Mac fjärrskrivbord program.

Efter att upprätta en förbindelse med fjärrdatorn, kommer skrivbordet visas på skärmen. Verktygsfältet består av fem små grafik i nedre högra delen av skärmen. För att se vad varje alternativ gör, rulla över bilden. Det var trevligt att ha en stilren skärm, men vi fann att det saknas funktioner för att vara avskräckande för att använda denna annars underbara programvara.

Innan du använder programmet måste det först laddas ner till båda datorerna. Vi hittade övergången mellan Mac och Windows operativsystem för att vara smidig och vi skulle kunna använda valfri kombination av de två systemen.

Applikationen använder en 128-bitars SSL-kryptering vid överföring av data och ansluta över servern. Det finns även två nivåer av autentisering vid användning av programmet. Du måste först logga in på den och sedan varje fjärrdatorn har sitt eget lösenord tilldelas av dig när du installerar programvaran. Dessutom måste du logga in på själva datorn med rätt användarnamn och lösenord.

Enkel användning

Du kan också välja att skärmlåset fjärrdatorn så att ingen kan se vad du gör när du har öppnat maskinen. När du är klar med sessionen, det finns flera områden där du kan avbryta eller loggar ut från datorn. Du behöver inte öppna några portar i brandväggar eller på annat sätt äventyra säkerheten för någon maskin.

Applikationen har ett omfattande bibliotek med sökbara vanliga frågor och andra tutorials. Oavsett frågor som vi stött på, fann vi svaren på webbplatsen i sökbara stockar. Det finns också telefonsupportlinjer och e-postadresser som kan användas för att kontakta tillverkaren. Vi fick omfattande svar på alla de frågor som vi har inkommit till tillverkaren.

WebEx PCNow har en tillfredsställande uppsättning funktioner. Du kommer att kunna säkerhetskopiera filer, få tillgång till en annan dator och överföra filer. Emellertid är det något svårare att dela filer med detta program än med andra liknande applikationer.

Säkerhet

Hjälp och support

Sammanfattning