mac skriva programvara – Typ Fu, 2017

Typ Fu är mycket grundläggande Mac skriva programvara när det gäller design, funktionalitet och funktioner. Även om det inte är den bästa skriva programvara där ute, har det mycket att rekommendera den. Det är enkelt och roligt att använda och effektiva i att hjälpa dig att bli en snabbare maskinskriverska. Du kan enkelt ladda ner det till ett rimligt pris om du har Google Chrome eller köpa den via Mac Apple Store.

Sammanfattning

Denna skriva programvara för Mac har flera grundläggande skrivövningar att välja mellan, inklusive sådana för bokstäver, siffror, ord, citat och även ordspråk, så att du kan öva allt från grundläggande tangenttryckningar för att slutföra meningar. Programmet låter dig öva varje övning innan den tidsinställda testet, eller så kan du gå direkt till nästa tidsinställda testet. Programmet är ren och svarar snabbt utan fördröjning. En av våra favoritfunktioner i denna programvara är tillfredsställande klick du får med varje tangenttryckning, som påminner om en gammal elektrisk skrivmaskin. Föräldrar som minns använder manuella skrivmaskiner kan finna detta särskilt glädjande, men det kan vara kul för tonåringar också.

Det finns inga barnvänliga spel eller aktiviteter för att hålla yngre barn engagerade, men det finns en mängd olika övningar för att hjälpa tonåringar och vuxna att förbättra sina färdigheter och öka deras skrivhastighet. En grundläggande kunskap om touch typing hjälper, men det finns grundläggande brev övningar som kan hjälpa dig med fingret placering och få dig van vid tangentbordet om du en början maskinskriverska också. Du kommer inte heller att hitta de detaljerade handledning du får med många program för att gå igenom grunderna i att skriva, vilket gör denna programvara bättre för någon som redan känner till grunderna än någon börjar från noll.

Det är kul att tävla om en ny person bästa tiden med detta skriva handledare, och testerna rör sig i snabb takt. Var och en är bara sekunder lång. Andra program gång du över en minut eller mer, vilket är en annan effektiv metod, men med en helt annan känsla. Typ Fu kan du också rätta till misstag i snabb takt. I denna tid av ordbehandlare, är vi vana att korrigera fel så fort vi gör dem, så det är trevligt att ha ett program som återspeglar detta.

Du kan också korrigera dina misstag utan att straffas. Naturligtvis, ju fler fel rätta, desto långsammare din tid, men det är också en återspegling av verkliga skriva. Människor som blir tidsinställda allmänhet skriver långsammare än de är i stånd att skriva i den verkliga världen. Sättet det här programmet är inställd, vi tycker att det har potential att testa själva skrivhastigheter mer exakt.

Detta program har statistkdiagram som visar din noggrannhet och skrivhastighet historia, så att du kan kartlägga dina framsteg över tiden. Du kan kontakta kundtjänst via e-post och även söka svar i hjälpanvändarforum, vilket är en ovanlig tjänst bland produkterna i våra Mac skriva programvara recensioner.

Typ Fu är enkel Mac skriva programvara med några extra och grundläggande funktioner, men det har mycket att hålla dig engagerad när du förbättra dina skrivfärdigheter. Den pacing är en av de bästa sakerna med detta program. Du kan riva igenom varje övning på en bråkdel av en minut och snabbt förbättra din maskinskrivning fart i processen. Även om du inte kommer att hitta en hel del tutorials för grundläggande kunskaper eller spel att engagera små barn, är detta ett bra verktyg för föräldrar och tonåringar som redan har grundläggande skrivfärdigheter.