Mac Video Converter – iMedia Converter 2017

Avrundning ut de prisbelönta produkter i vår granskning av de bästa Mac video omvandlare är iMedia Converter med iSkysoft Studio. Denna applikation har inte bara en allomfattande lista över de format och apparater för konvertering, men också innehåller nästan varje ytterligare verktyg vi ser i denna kategori. Kort sagt, detta Video Converter för Mac står huvud och axlar över de flesta av konkurrenterna, tjänar Top Ten Bronze Award.

Funktioner

Anta att du har en åldrande AVI på datorn som du vill titta på din iPad, men du kan inte eftersom iTunes inte synkronisera det filformatet. Allt du behöver göra är att släppa filen i denna ansökan och omvandla den till en fil som är mer tilltalande för din enhet. Detta är lätt eftersom programvaran ger dig en lång lista med enheter som du kan konvertera filen att spela på.

Denna applikation erbjuder också några videoredigeringsfunktioner. Anta att du har en bit av långa tagningar som du vill skära ner innan du konverterar den. iMedia Converter kan du välja den del av videon som du vill ha och skär allt annat bort. Du kan också beskära bilder och justera video egenskaper såsom ljusstyrka kontrast och färgmättnad. Dessutom kan du lägga till effektfilter, vattenstämplar och även undertexter. Om du vill gå längre än detta, måste du köpa videoredigeringsprogram.

En annan stor del av denna programvara är dess förmåga att ladda ner video från Internet. Allt du behöver är webbadressen till videon du vill ladda ner. Bara klistra in den dataöverföring, och inom några minuter kommer du att ha video på din hårddisk, redo att redigeras eller konverteras.

När du har hämtat, redigeras och omvandlas dina videoklipp, ger detta program du att bränna dem på en DVD. DVD-brännaren delen av programvaran är enkel, om rudimentär. Allt du behöver göra är att dra filerna du vill bränna i brännaren och välj en menymall. Det finns inte många anpassningsmöjligheter, men det verkligen inte behöver vara. Skivorna du producerar med iMedia Converter kommer att spela i någon DVD-spelare.

Naturligtvis är den primära funktionen av denna programvara för att konvertera video från ett format till ett annat. Men iMedia Converter går utöver enkla omvandlingar. Denna applikation låter dig skapa egna videofiler för specifika enheter. Den här funktionen är bra om du har en film som du vill titta på din smartphone, surfplatta eller spelsystem. Programmet ger dig också möjlighet att optimera dina videoklipp för att dela på tjänster som YouTube och Facebook.

Kompatibilitet

Det första du märker om denna programvara är hur modern gränssnittet ser ut. Nästa sak är hur mycket man kan göra med den. Den tredje är hur lätt det är att utföra någon av dessa uppgifter. Allt du behöver göra för att konvertera en video är att dra det i programmet väljer en förprogrammerad utdataprofil eller skräddarsy en själv, och klicka på knappen Konvertera. Det skulle vara svårt att farkosten enklare omvandlare programvara.

iSkysoft erbjuder en rad olika alternativ för både kund och teknisk support. Om du har frågor om programmet, kan du konsultera online tutorials eller bläddra i avsnittet Vanliga frågor. Du kan nå kundtjänst via e-post eller chatt. Det finns ingen telefonsupport.

Vid slutet av dagen, det finns inte mycket att klaga på med iMedia Converter. Med denna programvara kan du tänkas ladda ner en video från internet, redigera, konvertera den och bränna den på en DVD. Det är ganska imponerande för en enkel Mac Video Converter.

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning