Mac Video Converter – Wonders Video Converter 2017

Skilja dig från mängden i en kategori som Mac Converter är inte en lätt uppgift. Det beror på att alla program på vår sida-vid-sida jämförelse diagram i första hand lämpade för en enda uppgift – att skapa en videofil från en annan typ av videofiler. Processen för att utföra detta är väl förstått, raffinerad och gjorde exceptionellt lätt av alla produkter på vår sida-vid-sida jämförelse diagram.

Funktioner

Wonders Video Converter ger mer värde och funktionalitet än sina konkurrenter genom att ladda sin ansökan med en hel del extra funktioner som avsevärt förbättrar dess användbarhet. Sådana funktioner inkluderar möjligheten att ladda ner filmer från internet och utföra grundläggande videoredigeringar. Det kan du också kopiera DVD-skivor och bränna din konverterade video på en skiva. Du kan även synkronisera dina videoklipp direkt till en mobil enhet trådlöst. Av dessa skäl och mer, Wonders Video Converter Ultimate tjänar Top Ten Recensioner Gold Award för Mac video-omvandlare.

När det gäller den grundläggande uppgiften att konvertera videofiler, Wonders frikänner sig mycket bra. I mycket kort tid, har du en helt ny fil skräddarsydd för något ändamål du behöver.

Denna applikation erbjuder ett bibliotek med förprogrammerade utdataprofiler som du kan välja mellan. Detta innebär att du inte behöver spendera en massa tid finjusterande saker som bithastighet, bildhastighet och upplösning. Alla profiler är skräddarsydda för specifika enheter, applikationer eller tjänster. Om du vill konvertera en video så att den är optimerad för uppspelning på din iPhone, kan du bara välja din modell av iPhone från biblioteket.

När konverteringen är klar, kan du manuellt synkronisera den med någon enhet du har, eller så kan du få den konverterade filen automatiskt till iTunes. Men en av de verkligt unika sakerna med detta program som gör det möjligt för dig att synkronisera det utan att någonsin att ansluta en kabel till din enhet. Allt du behöver göra är att installera Wonders Player-appen på mobilen eller surfplattan. När du är klar med en omvandling, Wonders tjänar du en QR-kod som du kan skanna med mobilappen. När skannas synkroniserar den konverterade videon automatiskt till din enhet. Detta är innovativa och som inte finns i någon annan av Mac video omvandlare som vi granskat.

Wonders kan du utföra grundläggande ändringar i dina videoklipp innan du konverterar dem. Om du har en lång bit av film, kan du trimma ner det så att du bara konvertera den del du vill. Du kan också beskära video och lägga till grundläggande effektfilter och vattenstämplar. Denna programvara gör att du kan lägga till undertexter till en video. Om du vill redigera metadata för ett visst klipp, Wonders kan du göra detta. Även om dessa är de mest grundläggande av video redigeringsfunktioner, de är tillräckligt för att skapa en unik klämma. Om du vill göra mer komplexa operation för att dina klipp, rekommenderar vi att du tittar på att köpa fullt fungerande videoredigeringsprogram.

Kompatibilitet

Om du redan är den stolta ägaren till videoredigeringsprogram, kan Wonders konvertera filer som är optimerade för att redigera program som iMovie, Final Cut Pro X, Final Cut Pro 7 och iDVD. Om du bor i Mac ekosystem, förstärker detta program verkligen några verktyg som du kanske redan har.

Antag att det finns en YouTube eller Vimeo klipp som du vill konvertera. Du måste få det på din dator. Wonders gör detta möjligt. Allt du behöver är webbadressen till videon och Wonders gör resten. När filen finns på datorn, är det tillgängligt för dig att konvertera den för uppspelning på din smartphone, surfplatta, spelsystem och mycket mer.

Slutligen har detta program flera DVD-funktioner värda att nämna. Om du har en DVD-skiva som du vill kopiera, kan detta program göra det. Men det har inte förmågan att bryta krypteringar som finns på kommersiella skivor. Du behöver ladda ner en plugin om du vill göra det. Men den verkliga stjärnan i sina DVD-funktioner är möjligheten att bränna dina videoklipp direkt till en skiva. Wonders kommer med några programmerade DVD-menyer. Det finns inga anpassningsalternativ, men det är fortfarande en fin touch för att inkludera den här funktionen.

Denna programvara kan hantera nästan alla omvandling som du behöver för att utföra, oavsett om det är att konvertera en AVI i en MOV eller skapa en video som är specialanpassade monteras för din smartphone. Denna programvara ger dig också möjlighet att optimera dina videoklipp för att dela på sajter som YouTube, Facebook och Vimeo. Kraften och nyttan av de förprogrammerade utdataprofiler är svårt att överdriva.

Du kan också skapa anpassade utdataprofiler om du vill ha mer kontroll över videofiler som du gör. Du kan manipulera tekniska video aspekter såsom bithastighet, bildhastighet och upplösning.

Det är ett bevis på skicklighet Wonders ingenjörer som de har gjort en mjukvara som är så användbar och lätt att använda. Du kan konvertera, redigera och bränna alla dina videoklipp och har en färdig produkt på några minuter, även om du aldrig har använt denna typ av programvara eller omvandlas en video i ditt liv.

Enkel användning

Det är inte troligt att du behöver någon teknisk eller kundsupport i samband med detta program. Men om du någonsin befinner dig i behov av hjälp, bara logga in på Wonders hemsida och du hittar hjälp frågor. Om det inte löser problemet, kan du även skicka e-post företaget stöd eller chatta med en kundservice rep direkt från din dator. Den enda hjälp alternativet Wonders saknar är stöd via telefon.

Vid slutet av dagen, har Wonders tillräckligt med funktioner och verktyg för att höja den över resten av Mac video-omvandlare på marknaden. Det är lätt att använda och ger dig möjlighet att skapa exakta videofil du behöver oavsett ändamål du behöver det för. Kort sagt, det är det bästa program du kan köpa i denna kategori.

Hjälp och support

Sammanfattning