människans skelett modell – Människoskelett Modell Stan

Human Skeleton Model Stan är standard skelett modell som lurar i hörnen av vetenskap klassrum, laboratorier och sjukhus. Stan är grundläggande, men anatomiskt korrekt. Naturlig storlek skelett innehåller detaljerade benstomme utan komponenter från andra delar av kroppen. Stan är en manskropp som står 67 inches tall och kommer med ett dammskydd och bäcken-mount metallstativ. För en extra kostnad, kan du välja en hängande ställning, som är kraftigare. Stan är inte dålig kvalitet, men saknar anatomiska detaljer som muskler och nerv indikatorer, senor, ligament, artärer och en herniated eller prolapsed disk.

Sammanfattning

De flesta av Stan ben kontakt med metallstift som endast tillåter för lös flexibilitet. Stift och fästen vara bräcklig när det verkligen visar rörelse. I Stan stora lederna såsom axlar, armbågar, handleder, höfter, knän och fotleder, är längre stift försedda med roterbara, fjäderbelastade bultar. Dessa särskilda fixturer rymma en mycket bredare spektrum av rörelse i Stan armar och ben. Även med de roterbara bultar, behöver Stans lederna erbjuder inte realistisk rörelse i alla riktningar. I en riktig människa skelett, kan de flesta av lederna böja åtminstone något i fyra riktningar. Men på grund av den horisontella orienteringen av bultarna i Stan axlar, t ex armarna kan röra sig upp och ner fritt men inte från sida till sida.

Som i alla modeller, kräver Stan en liten mängd montering. Kräver dock Stan något mer montering än de flesta anatomi modeller som det. Armarna, lårben och skenben kommer isär. Allt du behöver göra är att fästa Stan ben med de medföljande skruvarna. När monterad, Stan armar och ben loss så lätt som de fäster. Andra delar, såsom calvarium är avtagbara. Du kan kika in Stans skallen för att se fora och andra strukturer i skallen golvet. När du är klar, ansluter calvarium tillbaka till skallen med snabbfrigör krokar.

Eftersom Människoskelett Modell Stan kräver mer omfattande montering än många av våra andra modeller, kommer en guidebok med monteringsanvisningar. Annat än att inte Stan inte komma med ett ben guide eller något annat undervisningsmaterial. Stan är vanligt men ändå anatomiskt korrekt, vilket gör detta ledade skelett en bra passform för någon medicinsk eller klassrum atmosfär. Även om det inte finns några läromedel eller etiketter på denna modell, är det tillräckligt detaljerade för gymnasiet till college-ålder studenter.

Stan saknar de funktioner som ses i specialiserade modeller. Denna modell inte böjer eller visa extra skelettdelar som senor, nerver, artärer eller målade muskler. Men enkelheten i detta skelett gör det en bra passform för utbildning eller medicinska inställningar.