matte programvara översyn 4 6 – Math Advantage

Math Advantage 2011 är ett utmärkt val när det gäller matematik programvara för årskurs 4-6. Det är mycket lik Math framgång, men inte rangordna samt eftersom navigations var svårare. Math Framgång var lättare att använda i de flesta aspekter, men båda har ungefär samma mängd pedagogiska verktyg och ämnen som behandlas. Detta skulle vara en stor programvara för människor som vill matematik hjälp som kommer att pågå i mer än ett par år.

läromedel

De beskrivande lektioner som finns i Math Advantage är det som gör denna produkt ranka bra. Lektionerna har steg-för-steg-instruktioner som guidar dig genom varje ekvation / problem. Efter att ha gått igenom lektionerna kommer eleverna att quized på de täckta material. Lägesrapporter kan visas och skrivas ut för dessa quizes och tester.

Eftersom detta program är för betyg 6-12, är innehållet lite mogen för 4th väghyvlar. Grundläggande matematik börjar med siffror, inte så mycket att räkna, men att arbeta med stora siffror och faktorer. Detta material verkade lite avancerade för beggining matematiker, men skulle vara en stor investering för studenter eftersom denna produkt kommer att vara användbar tills de examen från high school.

Unikt för Math Advantage är iPod läromedel. Dessa är matematiska lektioner som du kan ta med dig och förvara i fickan. Vi hade problem med att installera dessa lektioner, men funnit det vara en mycket praktisk och användbar pedagogiskt verktyg. Var beredd att packa upp filerna för att de ska formateras till iPod.

En stor sak om denna programvara är mängden av ämnen som tas. Det omfattade varje ämne som vi visat sig vara nödvändigt för elever i årskurs 6. Det skulle vara lite för avancerat för 4: e och 5: e väghyvlar. Den allra första lärdomen av Basic Math är på tal. Det förklarar vad naturliga och heltal är. Den allra sista delen av Basic Math diskuterar permutationer, vad de betyder och hur man gör dem.

Vi gillade enkelheten i instruktionerna i lektionerna. Stegen var kort och lätt att följa. De quizes gav omedelbar feedback, som vi gillade mycket.

ämnen som behandlas

Detta var inte det lättaste programvara som vi testade. Det var enkelt att förstå när vi hade spelat med det ett tag, men de hjälpalternativ och navigeringsverktyg var lite obehagligt.

Installera programvaran var lättare än Math framgång. Alla ämnen har hämtats till en fil på skrivbordet, medan med Math framgång, det finns en ikon för varje nivå av matematik i programvaran.

Åtkomst till hjälpalternativ för Math Advantage var lite knepigt. När du lämnar startskärmen kan du inte komma åt den om du avslutar programmet och mata in det; så kan du komma på hjälpknappen.

Fördelen med denna produkt är att det erbjuds alla nödvändiga hjälpverktyg för att få dig längs vägen. Var noga med att ha tillgång till internet och du kommer att göra fint.

Math Advantage kan vara den bästa investeringen för varje studerande som har svårt att förstå matematik direkt. Det ger stor praxis material. Det främsta skälet att det inte rankas som # 1 är på grund av navigering var inte toppklass. Det ger alla nödvändiga material, men kan vara mer lämplig för de äldre eleverna. Det innehöll inte roliga spel som skulle locka 4 och 5 väghyvlar i lära sig matematik.

Enkel användning

Hjälp / Support

Sammanfattning