matte programvara översyn 4 6 – Math Framgång

Math Framgång Deluxe är inte bara för barn, är denna serie bra för alla som vill förbättra eller uppdatera sina matematiska kunskaper. Denna matematik mjukvara erbjuder fullständig täckning av alla matematiska ämnen, inklusive grundläggande matematik, inledande geometri och algebra.

läromedel

Även om detta program tar den översta ära, är det inte ett spelprogram. Den fokuserar på innehåll, undervisningsfrågesporter, formler, definitioner och simuleringar snarare än spel eller tecknade animationer. Grafiken och undervisning stil är riktad mot äldre barn och inkluderar programvara för att lära sig grundläggande matematik, pre-algebra, algebras 1 & 2, geometri, trigonometri och sannolikhet och statistik.

Vi tittade bara på de material som täcker ämnen som är tillämpliga på fjärde till sjätte väghyvlar. Vi har granskat denna serie i geometri mjukvara och algebra programvara recensioner.

Den andra skivan innehåller handledning, ett index, formler, en miniräknare, en interaktiv zon och testning. Skivan är i Math Odyssey programmet och layouten liknar andra skivor i denna serie. Även om detta program får höga poäng i undervisningen området, inte höga poäng i rolig område. Detta program är hög i innehåll men inte underhållande spel.

Denna programvara omfattar addition, subtraktion, multiplikation, division, bråk, decimaler, procenttal, förhållanden, mätningar, pre-algebra och lite matte historia. Det omfattar många många fler ämnen, men vi bara ses grund Math delen.

När du först logga in i programmet, du väljer vilka frågor som du vill träna. Du kan sedan öva så länge du vill genom en uppsättning av slumpmässiga frågor som är olika varje gång. Lektioner ges för att lära dig om varje ämne, då är du frågade vad du kunde behålla.

ämnen som behandlas

Vi stöta inte på några problem under installationen. Navigering via programvaran är lite knepigt i början, men efter några minuter bör du ha det ner. Denna programvara används för att vara på flera skivor, men nu alla med på en. En sak som vi skulle vilja se fast är att varje math avsnitt måste installeras separat. Detta leder till sju separata ikoner på skrivbordet, dividerat med nivån på matematik. Det skulle vara mer effektivt om dessa ikoner slogs samman till en. Math Advantage, en produkt som liknar Math framgång, är bekvämt på bara en ikon.

Navigering genom denna produkt är mycket lätt. Definitioner för knappar dyker upp om musen hålls över en knapp du är osäker på, detta var inte ingår i Math Advantage programpaketet.

Denna produkt innehåller mellan program hjälp manual och support. Online de avser att de har frågor och en sökbar kunskapsbas, men när vi såg, kunde vi inte hitta några uppgifter om att denna serie. Vi skulle ha som ett telefonnummer också.

Math Framgång Deluxe är den mest omfattande, lätt att använda matematik program tillgängliga för barn över 10 eller vuxna. Den täcker alla matematiska ämnen från grundläggande matematik till kalkyl; Men på den negativa sidan är det inte innehåller underhållande spel.

Enkel användning

Hjälp / Support

Sammanfattning