Medicare Part D planer – Blue Cross Blue Shield Medicare Part D 2017 – Top Tens

Om du är berättigad till Medicare eller om du är en aktuell Medicare mottagare, kan du vara ute efter att lägga till receptbelagda läkemedel täckning för dina Medicare förmåner. Du kan göra det genom att antingen köpa en Medicare Part D planen eller en Medicare Advantage plan. Blue Cross Blue Shield är en privat försäkringsbolag med en lång historia av att tillhandahålla högkvalitativ täckning till överkomliga priser. Blue Cross Blue Shield fortsätter att arv genom att erbjuda omfattande receptbelagda läkemedel täckning för alla Medicare mottagare.

När du handlar för receptbelagda läkemedel täckning, är det lätt att bli förvirrad med all information varje försäkringsbolag ger. Blue Cross Blue Shield gör ett bra jobb för att tillhandahålla all nödvändig information på ett sätt som är lätt att förstå. De erbjuder två typer av Del D planer: en blå sköld Medi grundläggande plan och en blå sköld Medicare Enhanced Plan. Båda planerna att täcka dina receptbelagda läkemedel kostnader med endast små skillnader i kostnader. The Blue Shield Medicare Enhanced Planen har en låg månatlig premie och erbjuder prisvärt copayments och samförsäkring belopp. The Blue Shield Medicare Enhanced Planen har en högre månatlig plan premie, men erbjuder ingen självrisk och en mer omfattande lista av täckta läkemedel än i grundplanen. För att hjälpa dig att hitta rätt politik för dig, kan Blue Cross Blue Shield ger detaljerad plan information som bygger på den personliga information som du lämnar. Var medveten om att inte alla planer finns inte i alla områden.

Som med alla Medicare Part D planen, inte alla mediciner kan täckas. För en komplett lista över omfattas mediciner, bör du kontakta Blue Cross Blue Shield. Det är också viktigt att veta att läkemedel som tas emot från en out-of-nät apotek kan kosta mer.

När du besöker Blue Cross Blue Shield webbplats kan du söka och jämföra planer som erbjuds i ditt område och även lägga till en lista över aktuella recept för att få en mer exakt prisuppgift för specifika planer. Det är viktigt att förstå de planer som tillhandahålls genom detta sökverktyg är endast offerter och vissa restriktioner, begränsningar och copayments kan tillkomma. Fördelen information som ges till dig genom sökfunktionen är en kort sammanfattning bara, inte en fullständig lista över förmåner. Du kan kontakta Blue Cross Blue Shield Company för mer information eller om du hämta ytterligare förvaltningsuppgifter på nätet. Om du väljer att en Blue Cross Blue Shield Medicare Part D plan är rätt för dig, kan du registrera på nätet.