medicinsk fakturering programvara – iSalus Medical Billing Software 2017 – Top Tens

Företaget iSalus Healthcare erbjuder en medicinsk faktureringssystem som ger en ren, modernt gränssnitt som din personal kan använda för att snabbt utföra uppgifter. Några andra mjukvaruutbud ser föråldrade och gör det svårt att snabbt läsa information, så en ren utseende gränssnitt kan vara viktigt att undvika onödiga distraktioner och frustration. Denna mjukvaru- och konsultbolag erbjuder en mängd olika programvarupaket på olika prisklasser och kapacitet för att tillgodose praxis i alla storlekar. Detta medicinsk fakturering programvara får våra Top Ten Bronze Award.

Medical Billing

Den första passage upplösning takt med detta program är en hög 98%, vilket inte är den högsta av jämförbara bolag, men är nära toppen. Liksom många av de medicinska programalternativ, integrerar iSalus Health “systemet direkt med ett clearinghus. Detta gör det möjligt att skicka och ta emot fordringar i realtid via programvaran. Du vet alltid var dina återbetalningar står, och du kan adress nekas anspråk snabbt så dina intäkter inte fördröjs i onödan.

Denna programvara innehåller stora praxis hanteringsfunktioner med anpassningsbara schemaläggning fönster. Du och din personal kan sortera möten i enlighet med ett antal variabler, såsom plats eller läkare. Din front-office personal kan se patientens kontoinformation och demografi genom en patients möte på schemat. Dessa funktioner är vanliga i god praxis programvara och låta din praktik att effektivt spåra en patient från anställning till slutlig påståenden bearbetning och betalning.

En viktig egenskap hos denna typ av programvara är försäkringskontroll berättigande verktyg. I fakturering endast programvarupaket, kräver varje kontroll behörighet en liten avgift. Många andra jämförbara mjukvaruföretag, liksom iSalus Premium planen inkluderar obegränsad verifieringskontroller i månadskostnaden.

Du har valfri tillgång till en iPhone mobil app, även om du måste betala en månadsavgift för att använda den. IOS-plattformen är operativsystemet för medicinska programvara apps val, men iSalus är ett av de få företag som tar ut en avgift för användning av sin app systemet.

Företaget erbjuder data import tjänster för demografisk och utnämning information från andra program. Dessa tjänster är en engångsavgift med den grundläggande iSalus Health Billing paket.

Practice Management

Den iSalus Healthcare programmet är ett webbaserat system. Med denna värd modell, behöver du inte betala extra direkta kostnaderna för att köpa serverprogramvara. Du behöver inte oroa dig för att hantera serverhårdvara eller manuellt installera programuppdateringar själv under livet av programvaran. Men du kommer att betala en månadsavgift, i allmänhet per leverantör för hela tiden du och din praktik använda programvaran. Det webbaserade systemet är standard för alla moderna programalternativ; men om du letar efter en egen värd alternativ är tillgängliga via andra företag som alternativ.

iSalus erbjuder två timmar en-mot-en utbildning för dig och din personal när du först registrera dig för att använda programvaran. Dessutom erbjuder företaget obegränsade timmar i gruppträning. Alla medicinska fakturering mjukvaruföretag erbjuder liknande utbildningsnivåer som varierar i längd; en-mot-en utbildning är en lite mindre jämfört med några andra företag alternativ, men gruppträning är ett stort plus.

Företaget tilldelar också en särskild konto specialist till praxis för de första 30 dagarna, om du registrerar dig för standardfakturerings enda plan. De flesta andra mjukvaruföretag erbjuder något liknande för att hjälpa genomförandeperioden går smidigare och att få mjukvaran igång snabbare i praktiken. Du har också tillgång till företagets online-utbildning videor, en användbar resurs som är vanligt för företag att erbjuda.

iSalus Healthcare erbjuder praxis i olika storlekar en stor molnbaserad medicinsk faktureringssystem. Beroende på vilket program du får, kan du behöva betala extra avgifter för olika funktioner, till exempel en iPhone app och verifierings berättigande kontroller. Företaget erbjuder bra utbildning och en särskild kontorepresentant för att underlätta din praktik genomförande period med programvaran. Om du vill ha ett program som är både snygg och funktionell, sedan iSalus Healthcare är en bra konkurrent.

Säkerhet och integration

Hjälp och support

Sammanfattning