medicinsk praxis programvara – Greenway, 2017

Greenway s Intergy Practice Management är en medicinsk praxis programvara som du kan välja att använda som ett webbaserat system eller värd själv. Med web-baserad programvara, värd företaget programvaran och din praktik data om sina egna säkra servrar. Du behöver inte köpa någon extra utrustning utöver datorer att få tillgång till systemet via en webbläsare, och du behöver inte använda egna systemuppgraderingar när nya programuppdateringar släpps. Alternativt kan du välja att vara värd för programmet själv; Detta innebär vanligtvis att du betalar en hög initial kostnad för serverutrustning och regelbundna kostnader för skötsel och underhåll, men du behöver inte betala en regelbunden användning abonnemangsavgift som med webbaserade modell.

Sammanfattning

Greenway erbjuder en patient portal modul som kan integreras med den praxis ledningssystem. Patient portaler är en standard del av varje praktik ledningssystem att patienter kan komma åt via en webbläsare. Genom portalen kan dina patienter skicka säkra meddelanden till din praktik att ställa frågor eller begära information. De kan också göra betalningar till sina kontosaldot eller begära möten, bland andra funktioner. Denna del av Intergy system är värd direkt av Greenway hälsa, så att dina patienter kan alltid tillgång till sin information.

Intergy system är ICD-10 stödjande och innehåller inbyggda funktioner som låter dig anpassa sig till kodsystem. Debiterings delen av programvaran scrubs hävdar innan du skickar dem, så att du kan fånga några kostsamma misstag som kan leda till en fordran blir nekad, fördröja ersättning. Intergy erbjuder en hög 98% första passage lösningsgrad i genomsnitt, vilket är den högre änden för branschen. För alla patienter saldon i ditt system, ger programmet en bra funktion som automatiskt inlägg varningar för din personal.

Den Intergy svit har också en Intergy Mobile App för iPad, men funktionerna är inriktade främst på elektroniska patientjournaler kapacitet. Däremot kan du få tillgång till praxis scheman, och om du använder Intergy EHR systemet kan du snabbt överföra superbill information från mobilapplikation till din praktik ledningssystem. Att begränsa appen till iPad är inte ovanligt att många medicinska mjukvaruföretag, men om du vill köra en praxis hantering av mobila applikation på en annan plattform varumärke, är detta inte det perfekta alternativet.

Greenway s Intergy Practice Management modulen erbjuder många standardfunktioner för medicinsk schemaläggning och medicinsk fakturering programvara med en hög första passage upplösning takt. Om du är intresserad av själv värd din medicinsk praxis programvara på plats, då kan du överväga Greenway Intergy.