medicinska faktureringstjänster – AdvancedMD 2017

AdvancedMD är ett välkänt tjänsteoutsourcingföretag med erfarenhet och resurser i en mängd olika områden, bland annat fakturering. AdvancedMD är en fullfjädrad medicinsk fakturering service och programpaket. Det blir vår Top Ten Recensioner Gold Award för att erbjuda grundfaktureringstjänster i kombination med integrerad praktik management (PM) och elektroniska patientjournaler (EHR) programvara.

faktureringstjänster

AdvancedMD arbetar med en mängd små till medelstora ambulatorisk praxis och kan skräddarsy till någon specialitet. Men det är bäst för metoder som är specialiserade på thorax, allmänmedicin, internmedicin, pediatrik, nefrologi, OB / GYN och smärtlindring.

AdvancedMD erbjuder full faktureringstjänster för praxis som vill outsourca sin fakturering. Företaget tar hand om så mycket av faktureringsprocessen som möjligt. Du spelar avgifter antingen online eller med pappers superbills och skicka dem direkt till AdvancedMD. Tjänsten kontrollerar sedan dina påståenden för eventuella problem som kan leda till ett förnekande eller avslag innan du skickar dem. Denna medicinska Biller lämnar också sekundära krav och kommer att följa upp kraven. Du kommer inte att behöva spendera kontors resurser på att spåra obetalda eller avvisade påståenden.

Denna medicinska fakturering tjänsten hanterar också patientstöd aspekter av medicinsk fakturering. I tjänsten ingår patientens fakturering och betalnings inlägg till patientens konton. Programmet låter dig skriva ut och hantera patientens uttalanden om din egen om du vill. Om patienter har frågor om deras uttalanden, kan de kallar AdvancedMD direkt genom ett gratisnummer. AdvancedMD kommer också att överföra obetalda konton till inkassobyråer med ditt godkännande vid behov.

AdvancedMD är HIPAA kompatibel och molnbaserade. Detta innebär att du inte behöver spendera pengar i förskott på hårdvara såsom servrar att vara värd programvaran på kontoret. Du behöver inte heller oroa sig för att betala eller väntar på uppdateringar, eftersom AdvancedMD kan hålla molnet programvaran uppdaterad utan driftstopp för dig. Din patientdata förblir säker från maskinvarufel, och du kan komma åt den överallt, oavsett om du är på kontoret eller gör rundor på ett sjukhus.

Molnet Systemet innebär att om programvaran upplever några problem, då det påverkar alla metoder som använder systemet. När detta händer med AdvancedMD, det inlägg uppdateringar om någon programvara frågor i sin webbplats supportavdelningen.

Programfunktioner

AdvancedMD erbjuder noggranna resurser om genomförande ICD-10. Företaget har en hemsida speciellt för ICD-10 information som inkluderar utbildning videor och webbseminarier. Den AdvancedMD programvara är kompatibel för flera kliniska miljöer och specialiteter, som programmet stöder både sjukhus förfarande koder och kliniska modifiering diagnoskoder.

Du kan köra ett flertal rapporter genom AdvancedMD. Du kan skräddarsy dessa rapporter för att bäst passa din praktik specialitet. Den första installationen av programvaran kan vara tidskrävande och svårt beroende på hur mycket anpassning du behöver. Gränssnittet är funktionen tung, och även om det är bra för flexibilitet, betyder det att det har en inlärningskurva.

Många medicinska fakturering företag erbjuder PM och EHR system som en del av deras outsourcingtjänster. AdvancedMD erbjuder ett system som kombinerar den PM och EHR program i ett. Du behöver bara logga in en gång, och du behöver inte oroa dig för dataförlust eller försenas vid överföring mellan två applikationer. Systemet är också certifierad enligt menings standarder användningsområden.

AdvancedMD innehåller alla de grundläggande funktioner som vi vill se i medicinsk kontorsprogram. Du kan schemalägga och färgkod möten för flera utövare och personal på en skärm. Din front office personal kan också bearbeta copayments i receptionen och kontrollera patientens försäkring berättigande.

Programvaran erbjuder även stöd för patientportaler där patienterna kan göra vissa uppgifter såsom schemalägga möten, göra betalningar eller begär recept påfyllnad. Detta minskar mängden telefonsamtal kontoret tar emot, låta personalen fokusera på ansikte mot ansikte patientvård. Patienten portalen kräver din praxis att ha en webbplats för att integrera med programvaran.

AdvancedMD erbjuder HIPAA-kompatibla iPhone och iPad-appar. Med iPhone app, kan du kontrollera möten, granska patientinformation och meddelande personal. IPad-appen kan du fånga avgifter. Du behöver inte hoppa från dator till dator när du ändrar rum eller kontorsmiljöer. Eftersom programvaran är molnbaserade, du kan komma åt och uppdatera data i realtid över alla plattformar.

ytterligare tillval

Första gången du använder AdvancedMD tjänster tilldelar företaget ett genomförandeansvarig till ditt konto. Samordnaren hjälper träna ditt kontor om hur man använder den nya programvaran och faktureringstjänster. Genomförandetiden varierar beroende på din praktik storlek och special typ, och ibland kommer det att ta längre tid än några dagar eller veckor. Däremot utbildning av personal som normalt inte har klinisk erfarenhet och kanske inte kan hjälpa dig med anpassningar som är specifika för din praktik.

Den AdvancedInsight funktionen kan du övervaka och analysera din praxis fordringar och intäkter. Denna del av den praxis plattform hjälper dig att hålla koll på din praktik trender så att du kan förbättra effektiviteten i ditt kontor. AdvancedInsight ersätter en särskild konto konsult som erbjuds av några av de andra ledande medicinska billers vi granskat.

Hjälp och support

AdvancedMD erbjuder grundlig hjälp och support via telefon, e-post eller chatt. Sin webbplats har en mängd olika online-resurser, såsom videor och svar på vanliga frågor. Du har också tillgång till ett forum där du kan ställa frågor och prata med andra som använder AdvancedMD.

AdvancedMD är en grundlig medicinsk fakturering lösning för alla ambulatorisk praxis vill outsourca sin medicinska fakturering. Programvaran är bekvämt molnbaserad och kombinerar en stor PM-system med en certifierad EHR. AdvancedMD följer HIPAA riktlinjer, så att du vet att din patient och praktik data är skyddade och säkra. Totalt sett är AdvancedMD väl värt din ersättning, särskilt om du letar efter avancerad programvara.

Sammanfattning